• 瀏覽: 15,477
  • 回覆: 60
  • 追帖: 4
歐洲已經有試用版更新
LIST OF THE DEVICE
Huawei P30
Huawei P30 Pro
Huawei Mate 20
Huawei Mate 20 Pro
Huawei Mate 20 X
Huawei Nova 5T

如果未收到更新,可以參考師兄分享:

可嘗試以下步驟更新EMUI:支援>快捷服務>更新嘗鮮

https://www.huaweicentral.com/emui-11-beta-for-huawei-p30-mate-20-and-nova-5t-rolling-out-in-europe/

附件

IMG_20201219_083418.jpg(110.89 KB)

2020-12-19 08:36 AM

熱賣及精選
快啲到香港

我部matepad pro早幾日已更新

引用:
原帖由 pphk77 於 2020-12-19 09:14 AM 發表

我部matepad pro早幾日已更新
行?

P30 Dual SIM 8GB+128GB (ELE-L29)

引用:
原帖由 ONZ... 於 2020-12-19 09:16 AM 發表

行?
國版

點解咕好笑架,咁唔統一,有D就快D,又要分行貨同大陸貨,點解會咁㗎
係咪仲係androids ?個獨立系統呢?
用蘋果有你好太多,一早己有獨立系統,唔洗靠人

引用:
原帖由 赤共 於 2020-12-19 10:26 發表

點解咕好笑架,咁唔統一,有D就快D,又要分行貨同大陸貨,點解會咁㗎
🤣🤣你用咩語言寫啦!!蘋果人🤣🤣
IOS成日有漏動好。岩你🤣🤣

玄學並不是西方標準的精密科學,但能流傳數千年,必有其可信之處。

陰陽相對,是易經最基本的理論,易經有跡可尋大約4000年,而愛恩斯坦的相對論,最早出現於1905年。
唔急

唔急等下啦,疫情下自己搞好些
之前東南亞都有
香港應快有

Mate30系列賣得少放棄咗?

PD Mate 20 萬歲💪👍

中東開始了

附件

IMG_20201220_141744.jpg(158.8 KB)

2020-12-20 02:25 PM

引用:
原帖由 赤共 於 2020-12-19 10:26 AM 發表

其實你係咪已經無野好恥笑 咁都拎出黎講 真係好弱智lor

主題標籤 #huawei #華為
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]