• 瀏覽: 3,114
  • 回覆: 12
數字台合約就到期,用開8gb 全速,救6gb/8gb平plan- 請問各師兄有冇好介紹?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
續約比咩offer你先?有先好比較睇值唔值得轉

回覆 引用 TOP

我仲有2個月到期,本身佢app有新 plan睇,不過仲等到期前一星期先續約  

引用:
原帖由 lcslch 於 2021-1-2 10:34 PM 發表

我仲有2個月到期,本身佢app有新 plan睇,不過仲等到期前一星期先續約  
My 3 app?個個參考價來既,唔岩可以打上去CS傾既

引用:
原帖由 lcslch 於 2021-1-2 10:34 PM 發表

APP睇既價錢係唔係已經算抵?

引用:
原帖由 meimeibabi 於 2021-1-2 11:40 PM 發表

My 3 app?個個參考價來既,唔岩可以打上去CS傾既
原來有得傾, 咁即係可以再平D

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fionawongtf 於 2021-1-5 12:24 AM 發表

跟番舊價,不過本身用開就冇左,要打去傾下

回覆 引用 TOP

我3本來有6張卡!尼兩年轉哂其他台!3仔接收又差,收費又貴!正一垃圾台!你想用數馬洞平月費用去香港寬X,或中x動都又平又收得好

回覆 引用 TOP

你直接打電話去續約,因為我決定提早傾,
原來話app 個價錢跟電話續約價錢一樣,不過係續約內容有少少唔同左,
所以你打上去仲好  

引用:
原帖由 lcslch 於 2021-1-5 11:11 PM 發表

你直接打電話去續約,因為我決定提早傾,
原來話app 個價錢跟電話續約價錢一樣,不過係續約內容有少少唔同左,
所以你打上去仲好  
想知道你既PLAN有咩唔同左?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fionawongtf 於 2021-1-5 12:24 AM 發表

個app個offer比你參考姐,當然唔會太離譜啦,價唔岩可以傾

引用:

一星期前續都趕到?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Terre2501 於 2021-1-6 05:46 PM 發表

個app個offer比你參考姐,當然唔會太離譜啦,價唔岩可以傾
價唔岩我諗都係減20-30蚊最多/?

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]