• 瀏覽: 22,101
  • 回覆: 50
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 man29046 於 2021-1-4 11:56 PM 發表

好似都係Sosim吸引D,又有貓頭鷹時段
仲有無限用zoom,而家home office岩晒

熱賣及精選
引用:
原帖由 siuminglor 於 2021-1-4 10:55 PM 發表

4GB真係唔多夠....當士啤都還可以既
$29 一個月,超過$300 一年好貴,spare 既都係揾年卡。

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-1-5 01:51 AM 發表

$29 一個月,超過$300 一年好貴,spare 既都係揾年卡。
都係呀,為返GB數仲要多D添

引用:
原帖由 man29046 於 2021-1-4 11:56 PM 發表

好似都係Sosim吸引D,又有貓頭鷹時段
岩晒我呢D夜鬼

引用:
原帖由 柏傑 於 2021-1-2 02:35 PM 發表

29包年可MNP就話啫
送比你用好冇

引用:
原帖由 JamesPong_007 於 2021-1-3 06:11 PM 發表

所以我之前出咗呢個post真係無錯呀

------
自從有咗 SoSIM, 其他儲值卡已經冇乜好討論價值了

https://m.discuss.com.hk/index.php?action=thread&tid=29618074&extra=page=2&tr_h=15568466865ff197d4376965_08063794
你cheap啫

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-1-4 02:23 PM 發表

到真係有$29時,就會有人話要$19。
呢排社福處應該大排長龍

引用:
原帖由 曼慢曼 於 2021-1-5 01:38 PM 發表

咁兩樣用法又唔同既
唔通又拎月費黎比又話一年好貴咩
上台最大好處係實名登記,唔少人主號碼喜歡上台,覺得穩陣。相反,太空卡、年卡主要係用完即棄,除價錢外我見唔到有太大分別。

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-1-1 10:59 PM 發表

老老實實話明4GB咪好啦。
講咩無限呢
咪係!  不如話史前年代 56 kbps  無限上網啦, 得啖笑!

有個更加cheap更賤嘅方法,就係買SoSim只用30日,然後張卡未用的50G社交數據+通宵任用,在二手以$10放出(有冇人接睇彩數),即係每個月$23蚊咋

無咩用

club sim so sim 呢兩張好似正負評極不一
唔知信邊邊

寧願簽優惠/平plan 都唔會想用呢種
雖然平但好無保證

4gb唔好浪費紙張啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]