• 瀏覽: 4,096
  • 回覆: 29
如題,一直用原裝線,冇啦啦俾人用冒牌線充左陣,好擔心

你永遠不懂我傷悲,像白天不懂夜的黑。
熱賣及精選
ON9用下腦啦

回覆 引用 TOP

高級會員都咁白痴?

我試過連左不知名免費wi-fi,
無啦啦做啲唔知咩會員,有埋我gmail同名,send左D咩儲積分之類GE野比我

回覆 引用 TOP

同相信5G網絡會傳播新冠病毒咁戇居,英國鬼就走去燒咗40座訊號塔!

引用:
原帖由 confdray 於 2021-1-2 11:33 AM 發表

一定,快食藥

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wkon99 於 2021-1-2 12:17 PM 發表

高級會員都咁白痴?
哈哈乜有得睇嫁咩
有d去到版主級別都係咁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 confdray 於 2021-1-2 11:33 AM 發表

唔出奇,你知做冒牌線既地方幾多毒,經常都散播病毒去全世界所以用番原廠線好

引用:
原帖由 wkon99 於 2021-1-2 12:17 PM 發表

高級會員都咁白痴?
當你試過一用過翻版線之後,即刻俾人碌咗100,000你就會知道有可能

你永遠不懂我傷悲,像白天不懂夜的黑。
引用:
原帖由 confdray 於 2021-1-2 16:49 發表

當你試過一用過翻版線之後,即刻俾人碌咗100,000你就會知道有可能
原來你有咁悲慘嘅遭遇,深表同情,咁我收返白痴d句說法

引用:
原帖由 阿爾拔 於 2021-1-2 01:29 PM 發表

同相信5G網絡會傳播新冠病毒咁戇居,英國鬼就走去燒咗40座訊號塔!
一心去燒訊號塔,失敗斷正扮傻亂作藉口係人之常情。

以上資料僅供參考。内容供應者不會就任何資料不準、錯漏、延遲或阻礙所引致之損失承擔任何形式的責任。

回覆 引用 TOP

用75%酒精浸泡手機可以殺毒,一定係,除非唔係

回覆 引用 TOP

引用:

網上曾經流傳過有充電線 IC 被改裝,向充電中的電話植入惡意程式。

https://www.mitnicksecurity.com/blog/the-latest-malware-threat-the-usb-ninja-cable

以上資料僅供參考。内容供應者不會就任何資料不準、錯漏、延遲或阻礙所引致之損失承擔任何形式的責任。

回覆 引用 TOP

要食千年蟲藥解毒🤪

回覆 引用 TOP

樓主的擔心絕對有理由,因為的線有蠱惑,內置左晶片在你插入手機充電時黑客就會 hack 入手機 (iphone 都 hack 得入)跟住就大獲了......

Amp: SR71A, Furutech X1, Graham Slee Solo ULD
Player: IPC, Hifiman 901
HP: HD800, HD600, HFI780, ATH- W5000 / A900X Ltd /
      Pro700 gold / ES7 / ES10, Philips X1, FA hope6  
IEM: ES velvet, CE531pro, HP-TWF11R, SA1, Klipsch X10
CM: MG6pro
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]