• 瀏覽: 2,314
  • 回覆: 13
想換手機,唔想用iPhone了,求推薦,能智聯嘅。多謝

九龍城龍崗大飛仔[/fly]
引用:
原帖由 BlusDave 於 2021-1-6 12:25 PM 發表

三星

引用:
原帖由 BlusDave 於 2021-1-6 12:25 PM 發表

幾錢呀?

未用過android機,咁可以直接轉華為

引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 2021-1-6 11:46 PM 發表

三星
有乜型號推薦麼?旗艦機太貴,能唔得智聯?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 montejo 於 2021-1-6 11:56 PM 發表

幾錢呀?

未用過android機,咁可以直接轉華為
多謝回復,大陸版好用仲系乜版本呢

引用:
原帖由 BlusDave 於 2021-1-8 10:25 PM 發表

多謝回復,大陸版好用仲系乜版本呢
你不如去華為版問下

嫌iphone電量細充電慢的話,

oppo , vivo 會比三星強,不過難買保護殼,玻璃貼

平價機 小米 性價比越來越強,但二手賣唔返錢 

迷信牌子新手都迫住買三星, 不趕的話A72, A52 就快出

趕住過年去鋪見咩買咩

https://www.eprice.com.hk/

引用:
原帖由 montejo 於 2021-1-8 10:45 PM 發表

你不如去華為版問下
好,多謝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gameplayer00 於 2021-1-8 10:55 PM 發表

迷信牌子新手都迫住買三星, 不趕的話A72, A52 就快出

趕住過年去鋪見咩買咩

多謝

回覆 引用 TOP

推薦一加8T

回覆 引用 TOP

引用:

我也想換A72, A52·🤔🤔😍

回覆 引用 TOP

冇乜機好用 用返iphone拉 888唔店 舊機又貴 華為仲貴...港行華為真系垃圾 一點都不好用 仲要周乜排列

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gameplayer00 於 2021-1-8 10:55 PM 發表

趕住過年去鋪見咩買咩

Ov一加 價咁高 都唔低玩 小米低玩壞左直接垃圾桶 三星就系貴左少少各方面都好平均

回覆 引用 TOP

主題標籤 #iphone
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]