• 瀏覽: 3,263
  • 回覆: 13
撇除 load空氣 速度慢 FUP之後經常卡 ,SMT 是全港最好的一間網絡商

這些都是其餘三間比下去

熱賣及精選
講緊5G?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hingppt 於 2021-1-9 03:18 發表

撇除 load空氣 速度慢 FUP之後經常卡 ,SMT 是全港最好的一間網絡商

這些都是其餘三間比下去
我好多年前SMT,係公司20幾樓都收唔到,轉左CXL就無問題,而家同班朋友出錢,有人SMT入到室內都接收好差,搭地鐵直頭慢過龜行路。

引用:
原帖由 mac2009 於 2021-1-11 06:05 AM 發表

我好多年前SMT,係公司20幾樓都收唔到,轉左CXL就無問題,而家同班朋友出錢,有人SMT入到室內都接收好差,搭地鐵直頭慢過龜行路。
我認識的數碼通 "SmarTone憑藉優質的網絡體驗、以人為本的產品服務、積極創新的態度"

而你有截然不同的感受及體會

引用:
原帖由 hingppt 於 2021-1-11 22:32 發表

我認識的數碼通 "SmarTone憑藉優質的網絡體驗、以人為本的產品服務、積極創新的態度"

而你有截然不同的感受及體會
行山時都係CxL收得比較好,又屬本人意見姐。

引用:
原帖由 mac2009 於 2021-1-11 10:33 PM 發表

行山時都係CxL收得比較好,又屬本人意見姐。
今日同朋友一齊去流X響,一個用自由X收唔到,一個用3收爆

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mac2009 於 2021-1-11 06:05 AM 發表

幾時都係唔轉台唔知邊個台最好

引用:
原帖由 helenccheng 於 2021-1-12 12:22 AM 發表

幾時都係唔轉台唔知邊個台最好
其實係架, 有時真係要轉過台先知邊間好, 同樣4G, 其實唔同台速度都可以分別幾大

回覆 引用 TOP

市面上所有網絡都用過了,論通話質素及穩定,數碼通肯定是全港最好的網絡商。

回覆 引用 TOP

辛苦你,特登開個新account

回覆 引用 TOP

咁認真講每個台都有啲地方收得好亦都有地方收得差,但係數碼通仍然係貫徹如一穩定地幔

引用:
原帖由 小豬2016 於 2021-2-16 12:30 AM 發表

咁認真講每個台都有啲地方收得好亦都有地方收得差,但係數碼通仍然係貫徹如一穩定地幔
smt以前唔係咁慢,係呢幾年先慢,宜家仲要比3台差

引用:
原帖由 karencatty 於 2021-2-16 12:55 AM 發表

smt以前唔係咁慢,係呢幾年先慢,宜家仲要比3台差
佢真係慢咗好多,另外啲港女好Like smt,話喺繁忙時間mtr都用到,不過我就唔係好理解,在繁忙時間地鐵都逼到沙甸魚咁,企都冇地方企仲邊有空間攞手機出嚟上網呀

回覆 引用 TOP

而家佢smt個優點係coverage大
不過個個台都有唔同好嘅地方就真

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]