• 瀏覽: 8,199
  • 回覆: 38
一人有兩部三星,插住充電暖暖地好正,A手機插滿電,就開掛機遊戲放電,三星手機咁食電,好快又無電。

A機放緊電,就B機充緊電玩,咁就不停有暖手器

今日先發現三星手機咁食電,原來咁正

熱賣及精選
好酸呀粒葡萄,陰公

咪搬龍門啦,啲龍門王議員,捉晒啦,陰公,唔好學佢哋啦

做人,面對返件事先得㗎

舊款金屬殼D華為/ HTC聯發科 先暖<br />
我有部舊 sony xz, 華碩 snapdragon 820 一著就熱狂跌電量

<br /><br />新款要 vivo iQoo Z1  41度

附件

螢幕擷取畫面 2021-01-12 225838.jpg(31.15 KB)

2021-1-12 11:00 PM

螢幕擷取畫面 2021-01-12 225838.jpg

咁就有樓主咁醒 買note9 pro.不過唔係三星,係紅米。
買左玩兩野就比左d,阿姐用,垃圾到呢。不過一定有人當寶既。始終有閒錢味買三星,無味。。。。。無辦法囉。電食同發熱都仲講緊,一聽就知古代人

引用:
原帖由 gameplayer00 於 2021-1-12 11:00 PM 發表

舊款金屬殼D華為/ HTC聯發科 先暖<br />
我有部舊 sony xz, 華碩 snapdragon 820 一著就熱狂跌電量

<br /><br />新款要 vivo iQoo Z1  41度
人地邊捨得買華為,htc呀,千幾蚊既機人地杯茶呀

小米出親d機都磚頭咁重,出街自慰一流,屋企自慰又得,射喇

引用:
原帖由 ppkk78 於 2021-1-13 03:11 AM 發表

人地邊捨得買華為,htc呀,千幾蚊既機人地杯茶呀
人哋點似你
又話有四間鋪
兩公婆係青衣借$借到俾人追上門

引用:
原帖由 ppkk78 於 2021-1-13 03:13 AM 發表

小米出親d機都磚頭咁重,出街自慰一流,屋企自慰又得,射喇
好過啲貨Van仔用爛部Fold 5G屈CS免費換
咁様衰

三星電廢係基本常識

地球人只買三星

擺係到唔玩咪唔食電,好能慳㗎

引用:
原帖由 天才小廚師陽一 於 2021-4-5 01:43 PM 發表

地球人只買三星
地球最蠢的人

引用:
原帖由 小西陸斗 於 2021-4-5 04:14 PM 發表

地球最蠢的人
買三星,殺華為

提示:支持鍵盤翻頁左 右