• 瀏覽: 5,644
  • 回覆: 19
  • 追帖: 9
https://youtu.be/kcUCz_mxno8

進入香討影片區

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
國行版先得嗎?

引用:
原帖由 daniel47877 於 2021-1-12 12:58 PM 發表

國行版先得嗎?
video話咩版本都得

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 daniel47877 於 2021-1-12 12:58 PM 發表

國行版先得嗎?
港行版也得、我試過!

留個言先,唔知matepad 得唔得

引用:
原帖由 ioriyagami0442 於 2021-1-13 11:10 發表

留個言先,唔知matepad 得唔得
得,已用中

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yeyau 於 2021-1-13 11:05 AM 發表

港行版也得、我試過!
用到payme和Uber嗎?

引用:
原帖由 做乜很 於 2021-1-13 06:51 PM 發表

用到payme和Uber嗎?
試過用到payme,不過唔知嘥唔嘥電,因為佢要不斷run住嗰個dualspace

引用:
原帖由 shun08 於 2021-1-20 11:42 PM 發表

試過用到payme,不過唔知嘥唔嘥電,因為佢要不斷run住嗰個dualspace
那請問GOOGLE PAY用到嗎?

緣來天注定,緣去人自奪,種如是因,收如是果,一切惟心造
引用:
原帖由 BernardWong 於 2021-1-21 12:13 AM 發表

那請問GOOGLE PAY用到嗎?
dualspace主要係for用google play store download app,可以當然用到啦

引用:
原帖由 shun08 於 2021-1-23 09:55 PM 發表

dualspace主要係for用google play store download app,可以當然用到啦
真心想問,唔係挑骨頭。
那想請問師兄,有否開過google pay個app,
跟住加咭,那加不加到咭去用呢?
真心想知。

如果可以,我就會剷咗之前裝的GOOGLE的服務框架,
用這方法。

感謝告知

冇GOOGLE仲系唔方便,先學習

一切假知識比無知更危險

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 BernardWong 於 2021-1-23 10:11 PM 發表

真心想問,唔係挑骨頭。
那想請問師兄,有否開過google pay個app,
跟住加咭,那加不加到咭去用呢?
真心想知。

如果可以,我就會剷咗之前裝的GOOGLE的服務框架,
用這方法。

感謝告知
我都裝咗GEOOGLE 框架,唔敢UPDATE 最新EMU11,若果DUALSPACE用得暢順,我會UPDATE 咗11 先,稍後有問題會DEL 框架,然後用呢個程式,始終GOOGLE MAP對我泥講非常重要,特別係稍後疫情退郤,外出旅行,無GOOGLE MAP寸步難行。

我部國行mate40pro Emui11 就係最新版先揾淘寶遠程用華為親情apps裝GMS同google play, 開心使用中

引用:
原帖由 賤人殺手 於 2021-1-24 10:38 PM 發表

我都裝咗GEOOGLE 框架,唔敢UPDATE 最新EMU11,若果DUALSPACE用得暢順,我會UPDATE 咗11 先,稍後有問題會DEL 框架,然後用呢個程式,始終GOOGLE MAP對我泥講非常重要,特別係稍後疫情退郤,外出旅行,無GOOGLE MAP寸步難行。
我UPDATE咗11好耐了,好似冇咩問題;只是成日會出個框架用電過大,你唔理佢都可以。
我只是想知用DUALSPACE可否正常咁用GOOGLE PAY啫。
因為裝了框架,係可以裝GOOGLE PAY,但用唔到。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]