• 瀏覽: 6,754
  • 回覆: 20
如題

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
未有得賣,只有得登記攞csl./CMHK免費一個月5G卡。

引用:
原帖由 fm948 於 2021-1-14 07:54 AM 發表

如何登記試用一個月?俾幾多GB使用了?

引用:
原帖由 fm948 於 2021-1-14 07:54 AM 發表

要有5G手機對號入坐嗎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-1-14 11:04 AM 發表

如何登記試用一個月?俾幾多GB使用了?
30GB:
https://eshop.hk.chinamobile.com ... linkmembership.html

引用:
原帖由 fm948 於 2021-1-14 03:15 PM 發表

30GB:
https://eshop.hk.chinamobile.com/tc/corporate_information/Mylink/Mylinkmembership.html
就咁行入中移店問職員拎?洗唔洗承諾D咩?

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-1-14 03:20 PM 發表

就咁行入中移店問職員拎?洗唔洗承諾D咩?
Click入條link登記先,冇野要承諾!

引用:
原帖由 fm948 於 2021-1-14 03:22 PM 發表

登記程序頗繁複, 又要上載身份證和住址證明, 嚴重洩漏私隱!!

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-1-14 06:48 PM 發表

登記程序頗繁複, 又要上載身份證和住址證明, 嚴重洩漏私隱!!
同上台差唔多,csl網上登記就唔一定有回音

引用:
原帖由 vr-hos 於 2021-1-15 07:04 AM 發表

同上台差唔多,csl網上登記就唔一定有回音
網上有人攞左放出呢賣,都係幾十蚊。

引用:
原帖由 alwaysonline 於 2021-1-15 10:00 AM 發表

網上有人攞左放出呢賣,都係幾十蚊。
其實, 電訊公司check到二手用家與領卡者身份不同;衹不過懶得check啫!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fm948 於 2021-1-14 03:22 PM 發表

取卡後, 幾耐之前要啟用??

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-1-15 07:03 PM 發表

取卡後, 幾耐之前要啟用??
三個月內

回覆 引用 TOP

THX

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-1-14 06:48 PM 發表

咁樣送俾唔要寧願搵個收得最好既台出機

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]