• 瀏覽: 1,878
  • 回覆: 14
  • 追帖: 3
個人同設定點都咁唔到制,比時鐘同電池位遮住,有冇人知點整,我發覺有好多Apps都係咁,好多嘢都去到最頂,禁唔番轉頭,希望有人幫到我唔該晒

引用:
原帖由 gigibubi8813 於 2021-1-16 08:39 AM 發表

個人同設定點都咁唔到制,比時鐘同電池位遮住,有冇人知點整,我發覺有好多Apps都係咁,好多嘢都去到最頂,禁唔番轉頭,希望有人幫到我唔該晒
不是禁,而是掃

仆街要對自己投資決定負責!!
0788$2
引用:
原帖由 kaiyuk 於 2021-1-16 09:34 AM 發表

不是禁,而是掃
都係唔得呀,

要等 app 更新,對新版 iOS 優化才可解決。

以上資料僅供參考。内容供應者不會就任何資料不準、錯漏、延遲或阻礙所引致之損失承擔任何形式的責任。
引用:
原帖由 gigibubi8813 於 2021-1-16 10:41 AM 發表

都係唔得呀,
Reboot 咗未?

仆街要對自己投資決定負責!!
0788$2
引用:
原帖由 kaiyuk 於 2021-1-16 10:48 AM 發表

Reboot 咗未?
Reboot咗都唔得,最慘有好多Apps都係咁,最頂嗰啲為撳唔到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 小黑 於 2021-1-16 10:47 AM 發表

要等 app 更新,對新版 iOS 優化才可解決。
我諗都係

引用:
原帖由 gigibubi8813 於 2021-1-16 08:39 AM 發表

個app寫得衰

另外yuu係中國公司寫的,信唔過

熄燈,鎖門,爆大鑊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gigibubi8813 於 2021-1-16 11:49 AM 發表

我諗都係
之前 Mox Bank app 也出現相同問題,最近一次更新已解決。

以上資料僅供參考。内容供應者不會就任何資料不準、錯漏、延遲或阻礙所引致之損失承擔任何形式的責任。

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:

着咗呢個,跟住拉低app 頂到營幕嘅中間

引用:
原帖由 aeutiff 於 2021-1-17 07:18 AM 發表

着咗呢個,跟住拉低app 頂到營幕嘅中間
Thank you for your opinion ,will Try

回覆 引用 TOP

我開我個app 冇呢個問題喎

引用:
原帖由 -snoopy- 於 2021-1-17 10:24 AM 發表

我開我個app 冇呢個問題喎
12 pro?係咯,好奇怪,有好多Apps都係咁,睇完想返轉頭都咁唔到頂嗰個箭嘴

引用:
原帖由 gigibubi8813 於 2021-1-17 08:15 PM 發表

12 pro?係咯,好奇怪,有好多Apps都係咁,睇完想返轉頭都咁唔到頂嗰個箭嘴
咁我不是這型號

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]