• 瀏覽: 2,166
  • 回覆: 10
  • 追帖: 1
一直留意中移動有沒有貨, 本來想選極光藍色, 但一直無貨, 昨天18/1/2021再查, 終於有貨, 但只是中環店有1-2台黑色, 其他店無貨, 果斷下單, 昨晚取機. 19/1/2021日無貨了.

以HKD3,199 購買,

訂購時, 不知有贈品, 在櫃台傍有張A4紙牌, 中國移動客戶以HKD3,199 買機, 送24個月保養+6個月屏保,原來還送小米自動洗手泡沫機, 完成取機後, 店員一直都沒有提贈品,我原本也不知, 但在櫃台傍有張A4紙牌話有野送, 果斷問店員, 她才說看一看是否有貨, 不知他們是否想.........。同中國移動買機的朋友,你們有沒有取贈品呀????

用了幾小時, 手機是有點重, 但以這價錢,可能要接受下不完美的.......

其他有待測試下再發表用後感啦!!!!!  記得問中國移動是否有贈給呀!!

熱賣及精選
我前兩日都睇到,可惜只有黑色,想買極光藍所以忍住左無買,點知一陣間就無曬

剛剛買到黑色。明天去拿。看看有沒有洗手機送

引用:
原帖由 pocketpcqq 於 2021-1-19 12:00 PM 發表

一直留意中移動有沒有貨, 本來想選極光藍色, 但一直無貨, 昨天18/1/2021再查, 終於有貨, 但只是中環店有1-2台黑色, 其他店無貨, 果斷下單, 昨晚取機. 19/1/2021日無貨了.

以HKD3,199 購買,

訂購時, 不知有贈品, 在櫃台傍有張A4紙牌, 中國移動客戶以HKD3,199 買機, 送24個月保養+6個月屏保,原來還送小米自動洗手泡沫機, 完成取機後,  ...
今天去中XX取機,佢真係冇畀洗手機我,要我再問佢,佢先至畀部洗手機。多謝師兄通知我

引用:
原帖由 siuwenzi 於 2021-1-20 09:15 AM 發表

我前兩日都睇到,可惜只有黑色,想買極光藍所以忍住左無買,點知一陣間就無曬
前日取貨極光藍...唔䜟欣賞,好似鋁窗咁嘅色

其實怎麼色也不重要啦!因為加左套也看不清是怎麼色!

中午訂,放工後去取貨,店員主動送洗手機,我用某信用卡網上付款.仲回贈$127.

已用洗手機

附件

IMG_20210122_140017.jpg(302.01 KB)

2021-1-22 02:00 PM

用左幾遼都好滿意。請問洗手液可否自己用液開水?

雖則買原裝小米洗手液都是幾十元,但DIY 精神,用google search 下就有辦法解決啦,其中之一個介紹方法是:

https://youtu.be/R7fRzdlI8WU

引用:
原帖由 pocketpcqq 於 2021-1-27 12:25 PM 發表

雖則買原裝小米洗手液都是幾十元,但DIY 精神,用google search 下就有辦法解決啦,其中之一個介紹方法是:

https://youtu.be/R7fRzdlI8WU
樓主,條片好清楚,謝謝你。

主題標籤 #xiaomi #小米
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]