• 瀏覽: 22,205
  • 回覆: 57
  • 追帖: 2
本人都好少出post,但真係要警告各位。
speed test在#9

速度42m包任用數據王
用量過8gb,
就限速到咩網都上唔到咁滯。

投訴完,帶我遊花園遊到上外太空。
講明係合約講左,
因為人數使用、地方、網絡資源有所分配。
所以就算上網速度56kb 都係跟合約

所以無辦法,
我都係乖乖地繼續交月費到完約。

我親人個3號碼
截數日因同合約到期日唔同
又比3呃多一個月(正價)

真係好肉酸,咁大間公司手法差成咁。

完曬d約 絕對唔會係3上台

有無speed test ? 等大家睇吓

回覆 引用 TOP

咦,我岩岩續左約,用番4.5g全速,過左指定用量變無限,不過冇限制速度,只不過講明要根據網絡資訊分配,所以我用左佢差不多9年都一直冇轉台,可能你份合約有乜限制ja  

引用:
原帖由 mikefung1227 於 2021-1-19 02:14 PM 發表

速度42m包任用數據王
用量過8gb,

講明係合約講左,

所以無辦法,

我親人個3號碼
截數日 ...
plan detail ?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lcslch 於 2021-1-19 10:26 PM 發表

咦,我岩岩續左約,用番4.5g全速,過左指定用量變無限,不過冇限制速度,只不過講明要根據網絡資訊分配,所以我用左佢差不多9年都一直冇轉台,可能你份合約有乜限制ja  
Speed test 有幾多?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mikefung1227 於 2021-1-19 02:14 PM 發表

速度42m包任用數據王
用量過8gb,

講明係合約講左,

所以無辦法,

我親人個3號碼
截數日 ...
試下用自由鳥,無合約,唔岩可以再轉走

回覆 引用 TOP

上3台要預比一個月月費!!
當完約後3不會自動退回一個月月費,最後是完約前不交月費

2020年9月speed test

2021年1月20日spees test

投訴足幾個月,都話正常,唔會處理

引用:
原帖由 mikefung1227 於 2021-1-20 09:51 AM 發表

2020年9月speed test

2021年1月20日spees test

投訴足幾個月,都話正常,唔會處理
衫台係咁廢,正常。

所以,一定唔好上佢台!!廢台,打上去等成世,廢員工,乜都幫唔到。

回覆 引用 TOP

所以我永遠唔用呢啲騙子plan,
之前試過幾間都係一過即龜速

遇到支那豬,不用跟牠談思想,談民主,因為牠們只關心飼料和豬圈!!
烏蠅愛大便!!5毛愛黑警!!
黑警死全家!!5毛全家死!!
駛恁母canon123 老頭!!

回覆 引用 TOP

你係咪用 過咗8GB 會跌落去384KB或128KB 同埋你個plan係幾多錢月費📱

回覆 引用 TOP

我都係3數據王爆後都有大約5m幾行。前2個月仲送咗10GB 5G數據比我用。

回覆 引用 TOP

引用:

速度42m包任用數據王
用量過8gb,

講明係合約講左,

所以無辦法,

回覆 引用 TOP

引用:

速度42m包任用數據王
用量過8gb,

講明係合約講左,

所以無辦法,

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]