• 瀏覽: 1,427
  • 回覆: 9
登入時要SMS認證,但再CLICK入SMS畫面返唔到之前登入頁.如何解決?

登入畫面--->要求SMS認證

===>按下機下方主鍵或按彈出格睇了SMS碼.

收到SMS--->返唔到登入頁(再入去只係變番登入頁)??

熱賣及精選
引用:
原帖由 Iceboss4321 於 2021-1-20 11:56 PM 發表

登入時要SMS認證,但再CLICK入SMS畫面返唔到之前登入頁.如何解決?

can’t use app switcher

熄燈,鎖門,爆大鑊
引用:
原帖由 Iceboss4321 於 2021-1-20 11:56 PM 發表

用電話語音認證

係最下面條橫線左右拉就可以

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2021-1-21 10:01 AM 發表

can’t use app switcher
唔得,一試行轉畫面,轉到之後入唔留認證果頁.一定要好似WINDOWS或者ANROID咁可以轉換才用到.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 船長38 於 2021-1-21 12:30 PM 發表

用電話語音認證
如果可以,當然解決到問題啦...

引用:
原帖由 c2904tm 於 2021-1-21 03:35 PM 發表

係最下面條橫線左右拉就可以
唔得喎?下面得主畫面轉移果三點,無任何線可以拉???

引用:
原帖由 Iceboss4321 於 2021-1-21 10:29 PM 發表

唔得喎?下面得主畫面轉移果三點,無任何線可以拉???

what is主畫面轉移果三點

熄燈,鎖門,爆大鑊
引用:
原帖由 Iceboss4321 於 2021-1-21 10:27 PM 發表

如果可以,當然解決到問題啦...
你冇入SIM卡梗係唔可以

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2021-1-22 10:41 AM 發表

what is主畫面轉移果三點
你果部係咪行緊出寨ios😅😅

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]