• 瀏覽: 6,640
  • 回覆: 20
各位師兄好

爬文睇話用hsbc去百老X買出iphone可享回贈600,今日去門市問,原來佢地賣既iphone貴400至600不等。
個sale哥哥直頭話係佢度買無so...
百老X啲機真係咁好賣??

引用:
原帖由 hkhome 於 2021-1-21 05:26 PM 發表

各位師兄好

爬文睇話用hsbc去百老X買出iphone可享回贈600,今日去門市問,原來佢地賣既iphone貴400至600不等。
個sale哥哥直頭話係佢度買無so...
百老X啲機真係咁好賣??
你今日先知?

仆街要對自己投資決定負責!!
0788$2

回覆 引用 TOP

我堅今日先知,無幾何換機,係見HSBC有同佢合作,有優惠先問吓,點知如果咁樣優惠法。
不過個哥哥都老實,同我講明係貴過出面,如果唔係7下7下買咗先知就真係慘情。

引用:
原帖由 hkhome 於 2021-1-21 05:37 PM 發表

我堅今日先知,無幾何換機,係見HSBC有同佢合作,有優惠先問吓,點知如果咁樣優惠法。
不過個哥哥都老實,同我講明係貴過出面,如果唔係7下7下買咗先知就真係慘情。
其實今時今日個個識上網

點會唔知apple store官方價格

熄燈,鎖門,爆大鑊

回覆 引用 TOP

唔會去百記買
當年去百記買Samsung S3要比多500定唔知600硬食隻藍牙耳機一套買先有機出

都唔知百記個marketing 係咪衛訊啲人
衛訊日日排隊出機

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 john123john 於 2021-1-21 09:34 PM 發表

唔會去百記買
當年去百記買Samsung S3要比多500定唔知600硬食隻藍牙耳機一套買先有機出
買嘢去返專門店買最好

買samsung嘢去返samsung store

買apple嘢去返apple store

熄燈,鎖門,爆大鑊

回覆 引用 TOP

已十年八年冇幫襯過,ipad啱啱出見你香港人價錢都唔話畀你聽,留返啲貨賣比大陸佬,咁多大零售商最仆街就是這一間

引用:
原帖由 bunkong 於 2021-1-22 02:48 PM 發表

已十年八年冇幫襯過,ipad啱啱出見你香港人價錢都唔話畀你聽,留返啲貨賣比大陸佬,咁多大零售商最仆街就是這一間
確實如此,賣ipad仲要搭豬頭骨先賣。
再睇埋今次HSBC同佢既「優惠」,呢間野可以blacklist。

回覆 引用 TOP

百記旺角已經汁了幾間巨舖,仲咁值生意

Nokia 2120

回覆 引用 TOP

周街都有得買啦

回覆 引用 TOP

🈚️大陸人來,仲敢賣貴?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bunkong 於 2021-1-22 02:48 PM 發表

呢間野早幾年.同一時間、有講廣東話人問iphone sx.就話冇貨、有普通話人問、就話有、但要另購千幾蚊配件。。歧視廣東話人、今日仲賣貴?難為了班員工、睇佢捱得幾多個日?

(MHK 都做緊優惠。

回覆 引用 TOP

主題標籤 #iphone
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]