• 瀏覽: 7,285
  • 回覆: 47
  • 追帖: 2
當休眠自 選多少分鐘後 ,不定時 就會自動變回30秒,師兄們 知道解決方法嘛?thanks

好不好用, 用緊3T想買部新機?唸緊繼續用一加定轉華為機.

引用:
原帖由 台灣粗野的賤嘴 於 2021-1-23 09:30 AM 發表

華為我沒用過 但身邊不少人用 都滿意 由其拍照。
我自己對8T 就非常滿意。

引用:
原帖由 樹上小小草稿 於 2021-1-23 10:52 AM 發表

華為電量🔋好勁!

回覆 引用 TOP

華為用GOOGLE好麻煩,所以當初選一加

回覆 引用 TOP

各款手機都有優缺點, 自己用🉐開心就好。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 台灣粗野的賤嘴 於 2021-1-23 09:30 AM 發表

我中意一加8T

引用:
原帖由 樹上小小草稿 於 2021-1-23 10:52 AM 發表

相機有透視功能,

引用:
原帖由 海底橫隊 於 2021-1-29 10:06 AM 發表

我中意一加8T
一加9好似三月出, 到時再睇下買一加9定一加8T, 8pro大家點睇?

一加9 會是旗艦  價高。
8T性價比 親民點。 兩部不同的

引用:
原帖由 台灣粗野的賤嘴 於 2021-2-2 09:59 AM 發表

一加9好似三月出, 到時再睇下買一加9定一加8T, 8pro大家點睇?
唔好 個屏幕太黑

回覆 引用 TOP

如果在大陸買機回來用, 自己能裝到google系統嗎?

引用:
原帖由 台灣粗野的賤嘴 於 2021-2-3 05:59 PM 發表

如果在大陸買機回來用, 自己能裝到google系統嗎?
可以到官網下載刷國際ROM就得

引用:
原帖由 樹上小小草稿 於 2021-2-2 10:53 PM 發表

一加9 會是旗艦  價高。
8T性價比 親民點。 兩部不同的
之前tpro先系旗艦 補左年頭短點 上年話唔出t版 如果又2整個t出來 唔出pro 出pro版自打嘴巴....

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]