• 瀏覽: 4,463
  • 回覆: 12
  • 追帖: 1
本身香港嘅小米出手機同大陸嘅小米速度根本冇得比 今次出咗紅米note 9 Pro 我見有優惠買咗部 返到屋企先發現屌那媽香港嘅紅米note 9 pro同大陸嘅紅米note 9 pro兩個樣嘅 死得啦我仲諗住上淘寶買配件 依家唔同樣 我點樣買好呀

熱賣及精選
引用:
原帖由 cticti2012 於 2021-1-24 05:23 PM 發表

本身香港嘅小米出手機同大陸嘅小米速度根本冇得比 今次出咗紅米note 9 Pro 我見有優惠買咗部 返到屋企先發現屌那媽香港嘅紅米note 9 pro同大陸嘅紅米note 9 pro兩個樣嘅 死得啦我仲諗住上淘寶買配件 依家唔同樣 我點樣買好呀
香港版……10T lite

回覆 引用 TOP

點解係睇唔起香港人?
配置差啲賣平啲?

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-1-24 11:46 PM 發表

點解係睇唔起香港人?
配置差啲賣平啲?
係呀 大陸出咗嘅機未必會響香港出 好似依家大陸準備出嘅k40 香港唔知猴年馬月先會有

樓主 2樣選擇 買部行mi 10t lite
或者平放配件。。
樓主淘寶買左啲咩配件?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cticti2012 於 2021-1-25 06:04 AM 發表

係呀 大陸出咗嘅機未必會響香港出 好似依家大陸準備出嘅k40 香港唔知猴年馬月先會有
小米11咁正 系香港都話唔出拉哂氣 唔好話手機 66w火牛都唔賣 賣埋d垃圾手機

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cticti2012 於 2021-1-24 05:23 PM 發表

香港紅米note 9 pro等於大陸紅米10X

回覆 引用 TOP

我覺得note 9 好差勁

回覆 引用 TOP

引用:

https://m.discuss.com.hk/index.p ... 68&extra=page=1

回覆 引用 TOP

係呀,大陸出咗嘅機未必會響香港出。

回覆 引用 TOP

唔知會唔會有K40Pro +出

係呀買 紅米9T 啦。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 winniefufu 於 2021-3-23 11:08 AM 發表

唔知會唔會有K40Pro +出
大陸開始預售!

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]