• 瀏覽: 16,963
  • 回覆: 45
用咗一個月唔同個地區有唔同嘅速度,有時真係好快,有時就無話可說。
請問大家點解過咗一個月無增值晚黑仲可以上網嘅?

熱賣及精選
引用:
原帖由 瞭望 於 2021-1-31 04:31 AM 發表

用咗一個月唔同個地區有唔同嘅速度,有時真係好快,有時就無話可說。
請問大家點解過咗一個月無增值晚黑仲可以上網嘅?

11-7無限上網是計儲值卡的時限的,即是有120日可以夜晚無限上網

玩左幾日,大部份時間都在 5Mbps 以下,但個別地方有 3xMbps,高用量又要求唔高既就幾抵玩。

用左一個多月,感覺OK,看高清視頻流暢,最重要係我住果度收得好

我住同工作的地方收得好好平均都40mb

引用:
原帖由 harajukufil 於 2021-1-31 01:00 PM 發表

咁幾好喎,我就一般

引用:
原帖由 Mario667788 於 2021-1-31 11:42 AM 發表

用左一個多月,感覺OK,看高清視頻流暢,最重要係我住果度收得好
我都一樣,睇影片都唔窒,算係smooth

引用:
原帖由 harajukufil 於 2021-1-31 01:00 PM 發表

我上年10月開始用到現在,從未試過雙位數,但兩個小朋友日日同時zoom都無問題,灣仔區。

引用:
原帖由 alwaysonline 於 2021-1-31 02:45 PM 發表

咁幾好喎,我就一般
咁嘅數據睇片如何?

免責聲明:本人的內容及圖片並不打算向任何人提供任何資訊.並且不構成任何建議.儘管所有資料乃本人秉誠提供.並相信資料之來源可靠.也不表示本人保證任何資料均屬完整.可靠.準確.具時效或適用
引用:
原帖由 stman919 於 2021-1-31 07:37 PM 發表

咁嘅數據睇片如何?
睇 youtube 大部份時間都可以。

引用:
原帖由 跳窗 於 2021-1-31 07:16 PM 發表

我上年10月開始用到現在,從未試過雙位數,但兩個小朋友日日同時zoom都無問題,灣仔區。
用SOSIM黎ZOOM?

引用:
原帖由 alwaysonline 於 2021-1-31 09:06 PM 發表

睇 youtube 大部份時間都可以。
youtube應該就唔會太大問題,反而ZOOM都用到真係bonus

引用:
原帖由 candyfan417 於 2021-2-1 12:50 AM 發表

用SOSIM黎ZOOM?
$10/月無限zoom。

引用:
原帖由 alwaysonline 於 2021-1-31 02:45 PM 發表

咁幾好喎,我就一般
我用的3HK國際萬能卡,幾區的數據與你差不多,同病相憐。

引用:
原帖由 跳窗 於 2021-2-1 06:36 AM 發表

$10/月無限zoom。
可以每月加?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]