• 瀏覽: 3,200
  • 回覆: 18
  • 追帖: 1
真的冇人用細4至5吋?

熱賣及精選
仲有好多人有舊款 三星 sony,  iphone se

新款的屏幕生產線轉了比例,所以不會有細mon,
除非水貨 sharp, 旺角 ASK, sugar
Nokia C1 Plus   5.45 吋
3.3 吋PALM

引用:
原帖由 gameplayer00 於 2021-2-4 04:41 PM 發表

仲有好多人有舊款 三星 sony,  iphone se

新款的屏幕生產線轉了比例,所以不會有細mon,
除非水貨 sharp, 旺角 ASK, sugar
Nokia C1 Plus   5.45 吋
3.3 吋PALM
旺角ASK 係唔係由旺角國設計生/產出嚟?

S21, iPhone mini

但係我仲keep住部S10e 😅

4到5吋不如買返8310用

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 連燈係恐怖組織 於 4/2/2021 17:12 發表

旺角ASK 係唔係由旺角國設計生/產出嚟?
ask, 嗰啲係大陸3線山寨機
仲差過 Umidigi, Blackview,Ulefone果d

https://www.sunsky-online.com/zh_TW/list/100735/智能手機.htm

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ilrl2020 於 2021-2-4 04:22 PM 發表

真的冇人用細4至5吋?
我最細部Plam

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mcse2k_i 於 2021-2-4 05:24 PM 發表

S21, iPhone mini

但係我仲keep住部S10e 😅
你部S21 買左幾錢? 去左邊度出?抵嗎?

回覆 引用 TOP

市場仲系有嘅,唔系主流

走自己嘅路,讓別人去講吧

回覆 引用 TOP

6吋機都無乜款

回覆 引用 TOP

iPhone SE 好用

回覆 引用 TOP

我都用緊 但電池行將打柴 要換機 但苦無細機

回覆 引用 TOP

iphone se2,4.7吋屏幕,a14處理器,3千左右就買到了

引用:
原帖由 艾寧夏蘭特 於 2021-2-11 01:28 PM 發表

iphone se2,4.7吋屏幕,a14處理器,3千左右就買到了
講錯了,係a13才對

回覆 引用 TOP

有諗過用 iPhone SE2 ... 但又冇得就咁抄 MP3 聽。
... cheap cheap 地買咗 Nokia 3.4,平 an 機但個 mon 細極都有限。覺得機稍為笨重...

卡梅之手72號
窮鬼遊戲機:A8-7600 A88X ... 主打免費 GAME ...

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]