• 瀏覽: 6,557
  • 回覆: 17
  • 追帖: 1
Speedtest香港電訊商5G速度比併 CMHK/csl/3/SmarTone邊間最快?
https://www.hk01.com/article/584 ... utm_medium=referral

熱賣及精選
之前衫台5G做過LIVE
收到有99%咁高
所以睇LIVE準過睇REPORT

其實佢只係證明屎馬桶特別慢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bubuuuuuu1234 於 2021-2-9 12:27 AM 發表

收到有99%咁高
live只會去佢有覆蓋嘅地方

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bubuuuuuu1234 於 2021-2-9 12:27 AM 發表

收到有99%咁高
你講呢D野唔奇丫, 我見你憑親POST 都吹3台.

你覺得信你既LIVE定信大家都用既SPEEDTEST, 邊個說服力會好D?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 north 於 2021-2-8 08:13 PM 發表

Speedtest香港電訊商5G速度比併 CMHK/csl/3/SmarTone邊間最快?
https://www.hk01.com/article/584060?utm_source=01appshare&utm_medium=referral
其實大家睇唔同地方既5G報告,
最快既中移, CSL
最慢既SMARTONE
一直都無變

某1~2個地點快無乜用,整體平均先有用!

有啲人唔會用支國移動嘅,唔關快慢事🤭

愛…愛是風 吹過去你留下一片雲
愛…愛是雲 帶走我們飄渺的月光
愛…愛是雨 雨落風吹雲卻難回頭

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 存在了 於 2021-2-9 12:57 PM 發表

其實大家睇唔同地方既5G報告,
最快既中移, CSL
最慢既SMARTONE
一直都無變
對,所有report也是說中移最快,可能因為佢頻普多,投資最多錢

引用:
原帖由 north 於 2021-2-9 04:42 PM 發表

對,所有report也是說中移最快,可能因為佢頻普多,投資最多錢
我純粹覺得係少人用

引用:
原帖由 wingleung0406+ 於 2021-2-9 12:59 PM 發表

某1~2個地點快無乜用,整體平均先有用!
同意,我會信實測多過speedtest
起碼測試資料都多D,咩位咩時間都知

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 冬眠珍貴的核心 於 2021-2-9 05:11 PM 發表

我純粹覺得係少人用
你錯了 香港最多人用是中國移動

引用:

收到有99%咁高
3台99%暫時接收最廣,但CMHK都唔差,有95%

引用:
原帖由 kkw64 於 2021-2-14 01:58 AM 發表

3台99%暫時接收最廣,但CMHK都唔差,有95%
兩者價錢都有差距, 所以3台收得好D都正常呀

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]