• 瀏覽: 6,905
  • 回覆: 79
引用:
原帖由 山下花花世界 於 2021-2-24 01:51 PM 發表

.玩買家
係, 紅或白特別色仲要網上訂, 店舖冇得賣玩9消費者 !👎😩

熱賣及精選
引用:
原帖由 abbalau 於 2021-2-25 11:55 AM 發表

三星的接待員都習慣了!公司係咁衰佢哋都冇辦法啦!總之以後罷買三星的產品!
一定唔會買華為小米大陸手機,死左條心。
大陸製造既蘋果手機,亦都唔會用!

引用:
原帖由 derrickt 於 2021-2-25 12:39 PM 發表

三叔唔想用家咁快就賣走手機同配件贈品, 變咗新產品大量充積二手市場嘛 !😂
要買二手的總是會買,只是早與遲的問題!
根本不會影響到他的銷量!
三星跌價快是眾所皆知的!

引用:
原帖由 機會嚟喇飛雲 於 2021-2-25 12:51 PM 發表

一定唔會買華為小米大陸手機,死左條心。
大陸製造既蘋果手機,亦都唔會用!
你又飲大陸水、食大陸菜?唔好樣樣都拉上政治好唔好!

引用:
原帖由 tltong 於 2021-2-24 07:39 PM 發表

三星又唔係必須品,你係消費者,你話事。洗乜勞氣。
係, 對三叔產品或服務唔滿意, 以後可以罷買抗議, 消費者有權選擇購買其他品牌 !

引用:
原帖由 abbalau 於 2021-2-25 12:56 PM 發表

三星屏幕最靚,相機最靚,防水最強,網速最快,電量最強,而且跟google系統,
大陸人憑乜話垃圾?

共產黨再唔用三星手機,就連oppo,vivo都殺

引用:
原帖由 機會嚟喇飛雲 於 2021-2-25 01:46 PM 發表

三星屏幕最靚,相機最靚,防水最強,網速最快,電量最強,而且跟google系統,
大陸人憑乜話垃圾?

平心而論,大6機都有佢可取之處。但唸過度過,我都係唔會買,呢個世界好多選澤。

引用:
原帖由 tltong 於 2021-2-25 04:11 PM 發表

平心而論,大6機都有佢可取之處。但唸過度過,我都係唔會買,呢個世界好多選澤。
做賊就係做賊,打劫左三星OLED屏,罪名跟一世!

引用:
原帖由 機會嚟喇飛雲 於 2021-2-25 04:12 PM 發表

做賊就係做賊,打劫左三星OLED屏,罪名跟一世!
你有小小智慧好唔好!架仔電器雄霸幾廿年都係抄尾角咋!科技有咩唔係互抄?乜嘢都自己研發呀? 廿幾年前泡菜角落後香港起碼三十年!如果泡菜國唔抄襲唔發奮喺呢廿幾年點會起得咁勁?而家香港就係多咗你呢啲儍仔唔用腦同被洗腦!倒轉落後番泡菜角變做鄉下仔啦!

方便
引用:
原帖由 abbalau 於 2021-2-25 12:56 PM 發表

避倒就避咁囉!就好似大6成日抵制呢個嗰個。呢頭叫你愛國,自己又唔翻大彎驅。

引用:
原帖由 kit3419 於 2021-2-25 05:18 PM 發表

你有小小智慧好唔好!架仔電器雄霸幾廿年都係抄尾角咋!科技有咩唔係互抄?乜嘢都自己研發呀? 廿幾年前泡菜角落後香港起碼三十年!如果泡菜國唔抄襲唔發奮喺呢廿幾年點會起得咁勁?而家香港就係多咗你呢啲儍仔唔用腦同被洗腦!倒轉落後番泡菜角變做鄉下仔啦!
所以你口中嘅“尾角”就係世界第一,無可置疑。

引用:
原帖由 kit3419 於 2021-2-25 05:18 PM 發表

師兄 係你睬哩啲低端人口
佢話用三星手機  又無能力買
日日上嚟鬼叫

引用:
原帖由 機會嚟喇飛雲 於 2021-2-25 01:46 PM 發表

大陸人憑乜話垃圾?

我幾部三星手機
俾員工用嚟去廁所睇咸片
你咁叻有嘜三星手機呀
倉務仔

引用:
原帖由 tltong 於 2021-2-25 05:31 PM 發表

避倒就避咁囉!就好似大6成日抵制呢個嗰個。呢頭叫你愛國,自己又唔翻大彎驅。
避到就避?記住今晚開始唔好飲屋企d水阿睇下屋企有幾多樣野系made in china,記住掉哂佢阿

引用:
原帖由 tltong 於 2021-2-25 05:38 PM 發表

所以你口中嘅“尾角”就係世界第一,無可置疑。
你口中無可置疑既尾角當然系世界第一啦美國肺炎確診數字佢敢認第二無人夠膽認第一阿

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]