• 瀏覽: 6,833
  • 回覆: 79
  • 追帖: 1
千辛萬苦才登記到換領贈品!
但過了接近一個月才收到換領電郵!
但換領時又要帶上手機、身分證、原來的買單!
如果被盜、遺失,又要報案證明!
如果是賣了更不能換贈品!

這樣的優惠簡直是不知所謂!
我可是真金白銀買咗㗎!
如果唔想送贈品就算啦!
為什麼要利用這些磨人的手段去達到宣傳呢?
這樣只會令人討厭這間公司而矣!
對這間公司只有負面的形響,令人不再會買三星的任何產品而矣!

熱賣及精選
.玩買家

佢連自己都玩!
賣幾多廣告都補唔返的聲譽!
人人對佢嘅手法都唔滿意!

引用:
原帖由 abbalau 於 2021-2-24 03:42 PM 發表

佢連自己都玩!
我直接向CEO投訴

https://contactus.samsung.com/customer/contactus/formmail/mail/MailQuestionGeneralNew.jsp?PROD_ID=G303850&siteId=589

引用:
原帖由 abbalau 於 2021-2-24 12:35 PM 發表

我可是真金白銀買咗㗎!
如果唔想送贈品就算啦!
三星肯賣貨俾你已經係皇恩浩蕩!

引用:
原帖由 oscarlam628 於 2021-2-24 05:07 PM 發表

三星肯賣貨俾你已經係皇恩浩蕩!
你估我哋要乞佢俾呀?

引用:
原帖由 abbalau 於 2021-2-24 03:42 PM 發表

佢連自己都玩!
三星又唔係必須品,你係消費者,你話事。洗乜勞氣。

三星在大陸銷量不高,就是因為太拽了

Corian加工厂
現今香港手機市場唔係只剩下Samsung同蘋果咩?🤫

蘋果直頭冇禮物送啦,有得送都算係咁,係就係麻煩到買家,都叫有著數畀你。

之前買左S20U,登記唔到500蚊八達通同耳機 🤧🤧🤧

引用:
原帖由 abbalau 於 2021-2-24 12:35 PM 發表

我可是真金白銀買咗㗎!
如果唔想送贈品就算啦!
我買note1嗰時成日Hand機拎上去維修部整!(有保養)隔一陣就話我root過機要收百五檢查費同維修費另計!我都唔知咩叫root機咪諗住唔整拎番走!點知佢話要收百五先比番我!嬲到我吊七佢比百五拎番部機去衛訊trade in買L G!當時巳經有人喺我隔離又吊緊佢哋!咁多年服務都係咁差?唔通三叔公司啲人係鐘意比人吊?

方便
引用:
原帖由 kit3419 於 2021-2-25 11:16 AM 發表

我買note1嗰時成日Hand機拎上去維修部整!(有保養)隔一陣就話我root過機要收百五檢查費同維修費另計!我都唔知咩叫root機咪諗住唔整拎番走!點知佢話要收百五先比番我!嬲到我吊七佢比百五拎番部機去衛訊trade in買L G!當時巳經有人喺我隔離又吊緊佢哋!咁多年服務都係咁差?唔通三叔公司啲人係鐘意比人吊?
三星的接待員都習慣了!公司係咁衰佢哋都冇辦法啦!總之以後罷買三星的產品!

引用:

我可是真金白銀買咗㗎!
如果唔想送贈品就算啦!
三叔唔想用家咁快就賣走手機同配件贈品, 變咗新產品大量充積二手市場嘛 !😂

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]