• 瀏覽: 1,261
  • 回覆: 9
自己一路都中意大mon嘅手機 本身睇中咗nokia 8.3 6.8吋mon 之後有朋友介紹 huawei mate 20x 成 7. 2吋mon 粒cpu仲勁過nokia嗰粒 自己幾中意 但hkd3700買18年出嘅機 唔知值唔值 而見相機得4MP 巴打們可以俾d 意見嗎?

熱賣及精選
如20X係3700我覺得抵買,都可以買mate30

引用:
原帖由 rasnubis 於 2021-2-25 07:44 PM 發表

自己一路都中意大mon嘅手機 本身睇中咗nokia 8.3 6.8吋mon 之後有朋友介紹 huawei mate 20x 成 7. 2吋mon 粒cpu仲勁過nokia嗰粒 自己幾中意 但hkd3700買18年出嘅機 唔知值唔值 而見相機得4MP 巴打們可以俾d 意見嗎?
Nokia, not good, 華為

引用:
原帖由 rasnubis 於 2021-2-25 07:44 PM 發表

三星大把2千幾大mon大電手機,粒u仲要唔差打到機!

galaxy fold 2/mate x2

引用:

mate 20x 乜仲有咩,停咗成年

引用:
原帖由 lankusa 於 2021-3-1 11:17 PM 發表

三星大把2千幾大mon大電手機,粒u仲要唔差打到機!
三星用耐會lag😃

引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 2021-3-5 12:41 PM 發表

三星用耐會lag😃
邊個話?s10用左2年冇換過電完全唔lag!

引用:
原帖由 lankusa 於 2021-3-5 02:37 PM 發表

邊個話?s10用左2年冇換過電完全唔lag!
畫面/UI會LAG!

引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 2021-3-5 04:52 PM 發表

畫面/UI會LAG!
真係唔會wo,我呢部2年機仲好順!基本上係用高階機冇呢個問題

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]