• 瀏覽: 5,658
  • 回覆: 30
有冇師兄好似我咁,都係等緊換機?
平時習慣用到差唔多壞先換電話

熱賣及精選
4G收得差的地方, 改用5G都唔會有好大分別, 
但用5G會勁食電.

高官問責制 = 高官做左衰野, 問佢是否負責, 佢話唔制

回覆 引用 TOP

5G真係快好多,而家load野/dl,基本上都唔洗點等

想用5G,但有太多device,兩部手機、ipad咁
應該有排先換得晒

引用:
原帖由 酒井髮指 於 2021-3-3 06:56 PM 發表

想用5G,但有太多device,兩部手機、ipad咁
應該有排先換得晒
我睇緊想買隻wifi蛋,咁就全部野都用到5G上網
我見而家有D plan都已經包左100GB

引用:
原帖由 pinkbar 於 2021-3-3 07:39 PM 發表

我睇緊想買隻wifi蛋,咁就全部野都用到5G上網
我見而家有D plan都已經包左100GB
好似都唔錯喎,我都唔記得有wifi蛋呢樣野

引用:
原帖由 酒井髮指 於 2021-3-3 08:34 PM 發表

好似都唔錯喎,我都唔記得有wifi蛋呢樣野
我係3仔join plan既,你可以上網望下
個plan係連埋隻蛋的

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pinkbar 於 3-3-2021 07:29 AM 發表

有冇師兄好似我咁,都係等緊換機?
平時習慣用到差唔多壞先換電話
我都係咁㗎!

回覆 引用 TOP

5g  機粒cpu都快d

其實上討論區,Google 下資料,用手機睇下YouTube,用5G同4G有無分別呢??

利申:未轉5G

引用:
原帖由 生果金3 於 2021-3-4 10:23 PM 發表

其實上討論區,Google 下資料,用手機睇下YouTube,用5G同4G有無分別呢??

我都想轉5G呀,個plan係4G無計😅

回覆 引用 TOP

4g一日未汁都唔會上5g,晒久氣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lsonbb 於 2021-3-3 06:30 PM 發表

5G真係快好多,而家load野/dl,基本上都唔洗點等
我用4g,load野都唔洗等

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 生果金3 於 2021-3-4 10:23 PM 發表

呢d情況只會用3G,4g都唔洗

回覆 引用 TOP

普通人四肢已經足夠!專業打機除外

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]