• 瀏覽: 1,776
  • 回覆: 8
  • 追帖: 1
熱賣及精選
不過唔知香港幾時有得買

我用過的android產品sensation, s2, note1, ray, one x, s3 3g.desire x ,one sv,table s,htc one.gpro,memo padFHD10

回覆 引用 TOP

預載鴻蒙係杯茶,希望唔好太貴

回覆 引用 TOP

係真有鴻蒙才會出已經吹咗年幾,希望唔好得個講字!

我用過的android產品sensation, s2, note1, ray, one x, s3 3g.desire x ,one sv,table s,htc one.gpro,memo padFHD10
引用:
原帖由 schroee 於 2021-3-5 03:15 PM 發表

此前一直盛傳華為P50系列將採用1英吋大底的IMX800傳感器,但現在似乎又有了不同的說法。根據海外網站在推特上最新披露的消息稱,IMX800並不存在,但華為P50會首發索尼IMX707傳感器,仍舊是1/1.28英吋的感光面積,相比IMX700到底有怎樣的升級則暫時還是未知數。至於發佈時間方面,則有華為御用攝影師在與歌手的互動中,給出了4月17日深圳見的說法,所以也意味著華為P50系列確有可能在四 ...
期待,如有1吋大底更佳!

回覆 引用 TOP

有港行嗎?有Google嗎?
想買🤭

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 edenfovwin 於 2021-3-5 05:27 PM 發表

係真有鴻蒙才會出已經吹咗年幾,希望唔好得個講字!
都未吹夠三年🤭

https://www.bbc.com/zhongwen/simp/business-48444314
親~方便華偽粉嘅殘體版。

附件

Screenshot_20210306-112156_Samsung Internet.jpg(94.76 KB)

2021-3-6 11:24 AM

Screenshot_20210306-112156_Samsung Internet.jpg

回覆 引用 TOP

你知唔知一吋底,鏡頭要做幾大?

引用:
原帖由 古時灰名車 於 2021-3-6 06:06 PM 發表

你知唔知一吋底,鏡頭要做幾大?
咪臭系!
俾部舊機新手小白睇吓🤭

附件

ef74a742-0be0-4bb6-a3e9-9b56d2c5d142.jpg(38.45 KB)

2021-3-7 05:47 PM

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]