• 瀏覽: 18,357
  • 回覆: 59
  • 追帖: 1
想問問大家會點揀?

熱賣及精選
引用:
原帖由 鬼屋宇宙的OL 於 2021-3-18 12:06 AM 發表

想問問大家會點揀?
我覺得A42 5G好過A52 5G_

S20 FE  8+258G

引用:
原帖由 ~得得地~ 於 2021-3-18 12:11 AM 發表

我覺得A42 5G好過A52 5G_
A42 抵用

引用:
原帖由 鬼屋宇宙的OL 於 2021-3-18 12:06 AM 發表

想問問大家會點揀?
S20 FE真係算吧
不如加啲$用S21

S20 FE冇3.5mm耳機頭
A52有

引用:

想問問大家會點揀?
我就會揀A52, 其實除咗cpu外,同s20fe差唔多,但平成千。

【搶先上手】SAMSUNG Galaxy A52 精美配色與設計超吸睛!手感極佳展現無限魅力!

https://ering.my/2021/03/【搶先上手】samsung-galaxy-a52-精美配色與設計超吸睛!手感極/

FE

(雙刀) Galaxy S20Ultra / iPad Air 2
(護盾) 116515LN
(坐騎) Honda 羊咩咩
(腦)     Lenovo W540

準備入手:斷 捨 離
引用:
原帖由 tltong 於 2021-3-18 03:56 PM 發表

我就會揀A52, 其實除咗cpu外,同s20fe差唔多,但平成千。
a52個規格係又差唔多似s20fe,

https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_a52_5g-10631.php

我岩岩買左s20fe,開始習慣佢75mm既闊度,比渣開既80mm好好多.

引用:
原帖由 HAGO15 於 2021-3-19 01:17 PM 發表

a52個規格係又差唔多似s20fe,

https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_a52_5g-10631.php

我岩岩買左s20fe,開始習慣佢75mm既闊度,比渣開既80mm好好多.
A52畀fe仲膠啲,但 256g平過千都幾吸引。如果重新揀,我會要A52

引用:

想問問大家會點揀?
A52 5G vs S20 FE
750G vs 865
ac wifi vs ax wifi
no qi vs qi
3.5 headphone vs usb headphone

buy S20 FE.

why?  FE is good, the monitor is good.

sound is good.

引用:
原帖由 chandc99 於 2021-3-19 05:46 PM 發表

A52 5G vs S20 FE
750G vs 865
ac wifi vs ax wifi
no qi vs qi
3.5 headphone vs usb headphone

buy S20 FE.
Fe 256g要 53xx。如果打機係必要的,咁fe會好啲。但平1300確實有吸引力。

引用:
原帖由 tltong 於 2021-3-18 03:56 PM 發表

A52 5G 中移動$3,000有找

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]