• 瀏覽: 5,609
  • 回覆: 27
想買samsung A系列
3千蚊內, 有冇提議?
淨買機去邊度買平 /好呀

熱賣及精選
a52 is better.

回覆 引用 TOP

A42電應該勁過A52
但無防水 AOD 雙喇叭

回覆 引用 TOP

A52. 係咪有份4 同 5G版?

邊度買平啲?

引用:
原帖由 tomchu8 於 2021-3-20 01:34 PM 發表

想買samsung A系列
3千蚊內, 有冇提議?
淨買機去邊度買平 /好呀

之前好似有人話 A42 連 Samsung pay 同 八達通拍卡都冇?有新就買新款, 我覺得買 A52 功能齊全啲 !

3千內只能A32...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 derrickt 於 2021-3-20 06:05 PM 發表

之前好似有人話 A42 連 Samsung pay 同 八達通拍卡都冇?有新就買新款, 我覺得買 A52 功能齊全啲 !
A52不如S21, S21不如S21 Ultra

引用:
原帖由 lesteroot_2006 於 2021-3-20 11:29 PM 發表

A52不如S21, S21不如S21 Ultra
我不喜歡 S21 系列抄 iPhone cut 走 3.5mm 又廢除 microSD 記憶卡插糟, 包裝配件棄有線耳機、火牛、軟膠套 !好學唔學跟 iPhone 冇晒自家優點, 所以堅決罷買 S21 系列 !👎😩

引用:
原帖由 derrickt 於 2021-3-21 12:13 AM 發表

我不喜歡 S21 系列抄 iPhone cut 走 3.5mm 又廢除 microSD 記憶卡插糟, 包裝配件棄有線耳機、火牛、軟膠套 !好學唔學跟 iPhone 冇晒自家優點, 所以堅決罷買 S21 系列 !👎😩
A52 都係得線火牛同套而已

引用:
原帖由 lesteroot_2006 於 2021-3-21 12:23 AM 發表

A52 都係得線火牛同套而已
基本要有啦,冇可能cut

回覆 引用 TOP

我正機用緊note20ultra,副機用緊A42(岩岩買無耐)
所以睇你A42/A52呢部系當正定副機而定吧?
如果本身正機已經旗艦版,副機用A42已經足夠

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tomchu8 於 2021-3-20 06:04 PM 發表

A52. 係咪有份4 同 5G版?

邊度買平啲?
A42 5G我買行貨$2630

回覆 引用 TOP

A52啦,功能好似齊D

回覆 引用 TOP

我細姨最近想換手機,我介紹佢買 A52 5G 啱哂佢要求,又有 4隻機身顏色揀 !

【開箱】Samsung A52 5G  評測:攝影、5G、120Hz 屏幕效能測試 !

https://unwire.hk/2021/03/18/sam ... eview/mobile-phone/

引用:
原帖由 derrickt 於 2021-3-21 02:00 PM 發表

我細姨最近想換手機,我介紹佢買 A52 5G 啱哂佢要求,又有 4隻機身顏色揀 !

【開箱】Samsung A52 5G  評測:攝影、5G、120Hz 屏幕效能測試 !

https://unwire.hk/2021/03/18/samsung-galaxy-a52-5g-review/mobile-phone/
咁個樣都幾靚仔既,顏色望落又young

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]