• 瀏覽: 3,769
  • 回覆: 23
  • 追帖: 3
熱賣及精選
謝謝

我用過的android產品sensation, s2, note1, ray, one x, s3 3g.desire x ,one sv,table s,htc one.gpro,memo padFHD10
感謝分享

佢與微風,皆不可握.
引用:
原帖由 tsuishui 於 2021-4-7 10:43 PM 發表

HUAWEI Music免費聽廣東歌
https://consumer.huawei.com/en/community/details/topicId_152820/
👌謝分享!...

謝謝分享

謝謝

剛聽了三首。

我認知的佛法 link

耳: Atrix/su ax7/su ax01 + E4c/GMP 8.35D
音: CS-725+MA BX2
手: BALL CM1011c
機: MBP/iPad4
愚昧一問
小弟上網月費,數據有限,係咪唔駛旨意用黎聽歌?

廢人曱甴技窮詞窮,柒左又唔認,就開始賴地硬,老屈,選擇性失明,樣樣出齊XD
引用:
原帖由 崖上純情的主席 於 2021-4-14 02:58 PM 發表

愚昧一問
小弟上網月費,數據有限,係咪唔駛旨意用黎聽歌?
用固網wifi下載歌曲
只要下載咗數據用量會大減

完全唔在乎乜野立場
只係最討厭滿口歪理
歪理都支持就更抵死
引用:
原帖由 全宇宙 於 2021-4-14 03:17 PM 發表

用固網wifi下載歌曲
只要下載咗數據用量會大減
好的,多謝師兄,趁而家有wifi試下先
好耐冇聽過歌.....

廢人曱甴技窮詞窮,柒左又唔認,就開始賴地硬,老屈,選擇性失明,樣樣出齊XD
引用:
原帖由 崖上純情的主席 於 2021-4-14 03:25 PM 發表

好的,多謝師兄,趁而家有wifi試下先
好耐冇聽過歌.....
聽歌可以用JOOX
因為JOOX每日都有簽到同任務領coins
每日都做晒任務基本上免費VIP
而且間中會有下載game任務直接送7日VIP

完全唔在乎乜野立場
只係最討厭滿口歪理
歪理都支持就更抵死
引用:
原帖由 全宇宙 於 2021-4-14 03:59 PM 發表

聽歌可以用JOOX
因為JOOX每日都有簽到同任務領coins
每日都做晒任務基本上免費VIP
而且間中會有下載game任務直接送7日VIP
我都有睇過呢個apps,見到要$48一個月就唔再諗了
比錢係應該,要支持版權
人地都要出糧食飯
但係我比較少聽歌,所以覺得比錢唔抵

勁!!

唎個有啲興趣。等我有時間研究下。

主題標籤 #huawei #華為
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]