• 瀏覽: 1,853
  • 回覆: 10
唔考慮國產牌子, 想問仲有咩好既選擇?
同埋若果用5G機, 但行4G Plan 會唔會好浪費?

熱賣及精選
其實小米10t Po 我覺得幾好, 再唔係就平平地買部三*A52 試下先

用得5G機都係想快, 當然轉埋5G PLAN 最好

轉得5G機唔爭在上埋5G啦,

我見係CSL 可以用舊機換5G機, 有d機有1k 回添, 仲可以免費拎張50GB 5G卡試下, 試完之後再考慮上唔上羅

引用:
原帖由 Snapman 於 2021-4-17 08:19 PM 發表

轉得5G機唔爭在上埋5G啦,

我見係CSL 可以用舊機換5G機, 有d機有1k 回添, 仲可以免費拎張50GB 5G卡試下, 試完之後再考慮上唔上羅
我早排去門市拎左張sim 黎玩, 整體感覺都ok , 特別係地鐵上網順左.
門市職員仲幾friendly教埋我可以下載moov 聽歌, 下次有咩野都諗住搵返佢幫手

引用:
原帖由 mamameei 於 2021-4-16 11:32 AM 發表

唔考慮國產牌子, 想問仲有咩好既選擇?
同埋若果用5G機, 但行4G Plan 會唔會好浪費?
唔考慮國產牌子,好心就唔好學人都5G啦。

引用:
原帖由 公司邊緣的天才 於 2021-4-25 21:37 發表

唔考慮國產牌子,好心就唔好學人都5G啦。
2020?

而家係2021!

samsung A52 5G絕對超誠意!甚至有防水!

2021東京奧運年 歐亞大升年
抵制99妖視反中宣淫 殘民自肥
支持TVB愛國愛港起跑線!
抵制特屍拉虛幣!
支持豐田氫氣動力迎奧運!
引用:
原帖由 dontbitconned 於 2021-5-1 01:12 PM 發表

2020?

而家係2021!

samsung A52 5G絕對超誠意!甚至有防水!
可以係將貨就價之選嘅,唔計售後服務嘅話。

想靚o的型o的,同埋影相正o的,可以考慮o黎緊o既Sony XPERIA 1 III。

呢個係每一個香港人都應該要思考o既問題:

香港可以冇壹傳媒;
定係可以冇TVB?

(改編自電影"寒戰"對白)
引用:
原帖由 Kai_Fong 於 2021-5-2 07:00 PM 發表

想靚o的型o的,同埋影相正o的,可以考慮o黎緊o既Sony XPERIA 1 III。
sony吹左十年,要換嘅人都換哂S21 , 未換都等S22了

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]