• 瀏覽: 3,952
  • 回覆: 13
本月尾到期,求4.5G PLAN。

熱賣及精選
樓主本身用緊咩台?

中移

中移已經最平啦!

好Q差,常常斷線,不論地鐵/巴士。

轉左用 3 兩個月4.5G PLAN,又OK WO 收工時間係地鐵 又唔似 C記咁收唔到$160一個月

引用:
原帖由 ckwckw13 於 2021-4-19 05:54 PM 發表

轉左用 3 兩個月4.5G PLAN,又OK WO 收工時間係地鐵 又唔似 C記咁收唔到$160一個月
請問下,有幾多 GB

引用:
原帖由 ckwckw13 於 2021-4-19 05:54 PM 發表

祝你好運啦,有咗sosim後。

引用:
原帖由 smallna 於 2021-4-19 11:29 AM 發表

中移已經最平啦!
請問我依家係現有客戶 4g plan 想升級到4.5g plan 20g 158元 sales講話過了20g 後係公平使用量 想問問師兄 最少有幾多速度呀?會唔會最低128kbs? 謝謝

引用:

祝你好運,我日日要打上去投訴經常load空氣

引用:

我用緊csl 收工時間係地鐵都上到網

引用:
原帖由 owenhhhyee 於 2021-4-30 12:19 PM 發表

我用緊csl 收工時間係地鐵都上到網
無限plan 大約幾錢一個月?

引用:
原帖由 chequebook 於 2021-4-19 12:55 PM 發表

好Q差,常常斷線,不論地鐵/巴士。
你用咩牌子手機model?

軍師
引用:
原帖由 peoples3888 於 2021-4-21 07:21 PM 發表

請問我依家係現有客戶 4g plan 想升級到4.5g plan 20g 158元 sales講話過了20g 後係公平使用量 想問問師兄 最少有幾多速度呀?會唔會最低128kbs? 謝謝
要看地段,我用左兩年,速度其實係ok的,
可惜約前這個月,工作地點低速到0.5M甚至斷線,
客服居然話我所在地點無法解決訊號問題,
都唔知是否要趕續約客。
我個人經驗九成五使用速度都係滿意的。
所以,樓主要有心理準備。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]