• 瀏覽: 14,039
  • 回覆: 38
熱賣及精選
引用:
原帖由 chanhoi34 於 2021-4-18 01:12 PM 發表

來緊月費唔知有冇得平呢?
https://www.bastillepost.com/hongkong/article/8288343-【kelly-online】澤鉅與澤楷爭做電訊一哥?
最好開大片啦,鬥平鬥快
話就話有5g姐,衣加d月費我都用唔起

係就快,唔係月費邊有得平呀,益下小市民啦

引用:
原帖由 kikowoo7day 於 2021-4-18 02:58 PM 發表

最好開大片啦,鬥平鬥快
冇錯,只有爭市場打價格戰個價先有可能平

兩兄弟價格齊上齊落就有

兩兄弟「互斗」只係想增加成個香港嘅market share 咋, 你估會有兩敗俱傷漁人得利咩

My name is Pong! James Pong!
除左佢兩間,香港好似都冇幾多電訊商做得大啦?

引用:
原帖由 BKP94 於 2021-4-18 08:15 PM 發表

除左佢兩間,香港好似都冇幾多電訊商做得大啦?
再對落咪cmhk同聯通個類,不過客路都唔同

csl,SmarTone and 3, 點勁都冇用,最終啊爺電信玩哂,因為我國強大,我愛祖國!

3嘅5G慢到仆街,你哋慢用咯

引用:
原帖由 kikowoo7day 於 2021-4-18 02:58 PM 發表

最好開大片啦,鬥平鬥快
其實真係諗極都諗唔明,人仔理應更大力發展5G先啱,唔唔明點解人仔響香港發展5G比屎馬桶更慢,收費又貴。

「曾經滄海難為水,除卻巫山不是雲....」  「你在我生命中的出現,足夠我回味一生...」

CSL 或者有機會 (先過SMT 果關)
3HK 無乜可能 除非只係用用戶數目去計

兄弟同心 其利斷金
説不定是戰略合作呢!

引用:
原帖由 跳窗 於 2021-4-19 08:44 PM 發表

兄弟同心 其利斷金
説不定是戰略合作呢!
佢點合作唔緊要,希望可以益下市民就好

有得減價就係我地得益,正

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]