• 瀏覽: 11,586
  • 回覆: 52
  • 追帖: 1
轉5g plan係咪正常?

熱賣及精選
數記愈黎愈慢,俾我轉台,同埋佢多數續約冇乜優惠

引用:
原帖由 c-ron 於 2021-4-20 12:16 PM 發表

畀我會繼續用

如果中伏嘅都係伏多兩年

如果冇問題嘅 你就係佢嘅smart partner

引用:
原帖由 c-ron 於 2021-4-20 12:16 PM 發表

5G 最重要係低時延,每分每秒都在線訓練的電競選手或需要做遙距手術的外科醫生至有用,至於普羅大眾⋯⋯等下先啦。

以上資料僅供參考。内容供應者不會就任何資料不準、錯漏、延遲或阻礙所引致之損失承擔任何形式的責任。
今日唔轉第日都要轉5G呀啦,費用又比4.5G平,當然係轉啦,中移動5G發展得最完善

引用:
原帖由 Nurseplease 於 2021-4-20 12:43 PM 發表

數記愈黎愈慢,俾我轉台,同埋佢多數續約冇乜優惠
佢講到自己好偉大, 續約係一樣價

引用:
原帖由 hingppt 於 2021-4-20 01:01 PM 發表

畀我會繼續用

如果中伏嘅都係伏多兩年

如果冇問題嘅 你就係佢嘅smart partner
10年用家 續約都係一樣價 仲要縛2年半

引用:
原帖由 小黑 於 2021-4-20 02:42 PM 發表

5G 最重要係低時延,每分每秒都在線訓練的電競選手或需要做遙距手術的外科醫生至有用,至於普羅大眾⋯⋯等下先啦。
5g 未來2年唔係主流? 用多2年半4.5g  唔係問題?

引用:
原帖由 c-ron 於 2021-4-21 12:29 AM 發表

5g 未來2年唔係主流? 用多2年半4.5g  唔係問題?
我是消費者,不是推銷員,重點係要清楚知道自己需要甚麼服務,夠用就算。當然閒錢多身痕多消費促進經濟也是好事。

以上資料僅供參考。内容供應者不會就任何資料不準、錯漏、延遲或阻礙所引致之損失承擔任何形式的責任。
引用:
原帖由 小黑 於 2021-4-21 09:46 AM 發表

我是消費者,不是推銷員,重點係要清楚知道自己需要甚麼服務,夠用就算。當然閒錢多身痕多消費促進經濟也是好事。
要縛2年半 途中轉5g plan 又再2年, 問題係好多人話數碼通5g 好屎

引用:
原帖由 c-ron 於 2021-4-21 12:22 AM 發表

佢講到自己好偉大, 續約係一樣價
所以個個咪轉曬去咩3台csl 咁
依家多人到fup 慢到傻
網絡擠塞係經常

引用:
原帖由 c-ron 於 2021-4-22 04:58 PM 發表

要縛2年半 途中轉5g plan 又再2年, 問題係好多人話數碼通5g 好屎
呢度大把人攻擊smartone 不過要佢地拎數據出黎就永遠都無 反而有好多ching有speed test圖share但係佢地就隻眼開隻眼閉

引用:
原帖由 我要食雪條 於 2021-4-22 05:17 PM 發表

網絡擠塞係經常
多人多到fup慢到傻? 咁大個台,唔會掛

平時用10GB到 岀30GB夠唔夠用呢 而家又有手機現金卷 幾好

引用:
原帖由 我要食雪條 於 2021-4-22 05:17 PM 發表

網絡擠塞係經常
唔怪得宜家多左咁多人用衫
見公司同事都多都轉左會

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]