• 瀏覽: 5,402
  • 回覆: 21
  • 追帖: 2
用開3十年,服務愈黎愈差,有無CHING 推介4G PLAN?謝謝

熱賣及精選
試下年

邊方面既服務差?用得10年照計都好少要搵CS

引用:
原帖由 fb04546600393c 於 2021-4-20 07:29 PM 發表

用開3十年,服務愈黎愈差,有無CHING 推介4G PLAN?謝謝
你都幾寬宏大量,我用咗二年已經頂唔順又貴質素又差,服務員態度仲不知所謂8月到期送比我都吾會再用區區都收得好差時時load 空氣

十幾年前已經從3轉到CxL, 訊號強同穩定好多

由3仔4.5假無限轉去sosim 基本上都係咁慢無咩分別 平成舊水

引用:
原帖由 dooropener 於 2021-4-30 08:37 PM 發表

十幾年前已經從3轉到CxL, 訊號強同穩定好多
係, 我用緊CxL都覺得收得唔錯, 測速好多時都幾快

3唔知, 用過CSL(多死位)之後轉左birdie 用咗差唔多成年都ok

引用:
原帖由 雲林真美 於 2021-5-4 12:05 AM 發表

3唔知, 用過CSL(多死位)之後轉左birdie 用咗差唔多成年都ok
我公司, 屋企, 行街用CSL一直都收得好好, 唔覺得特別多死位

引用:
原帖由 ~CHEMISTRY~ 於 2021-4-30 10:51 PM 發表

由3仔4.5假無限轉去sosim 基本上都係咁慢無咩分別 平成舊水
我由SMT轉用3HK, 公司同屋企都收得好左, 最緊要價錢平一截

引用:
原帖由 fb04546600393c 於 2021-4-20 07:29 PM 發表

我用繄3萬年卡,剛見到HK Mobile年卡,見到係用CSL台,打算轉過去,不過唔知係唔係外國收到短信同要唔要收行政費

引用:
原帖由 dj55602 於 2021-5-4 08:46 AM 發表

我由SMT轉用3HK, 公司同屋企都收得好左, 最緊要價錢平一截
邊到有平??
我同其他台比較過4.5G 無限plan仲貴過其他台20-30蚊

引用:
原帖由 kobe36 於 2021-5-4 02:57 PM 發表

邊到有平??
我同其他台比較過4.5G 無限plan仲貴過其他台20-30蚊
要幾錢呀?

引用:
原帖由 獅子o 於 2021-5-4 08:01 AM 發表

我公司, 屋企, 行街用CSL一直都收得好好, 唔覺得特別多死位
我未轉自由鳥之前屋企床位,同埋喺公司都收得麻麻地
返工peak hour又load空氣

引用:
原帖由 ~CHEMISTRY~ 於 30-4-2021 22:51 發表

乜SO SIM可以MNP了嗎?

行不改名,坐不改姓,呂小布!
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]