• 瀏覽: 6,102
  • 回覆: 26
因為工作手機,所以用平計劃,sun mobile 4G
夜晚7點半,企左係月台,訊號收滿,但係完全上唔到
whatsapp 等幾分鐘先send到出去
究竟係點解?

佐敦都收唔爆有咩好講

成段錦上路都係LOAD空氣,即刻停曬手腳

引用:
原帖由 momkk123 於 2021-5-18 01:54 AM 發表
因為工作手機,所以用平計劃,sun mobile 4G
夜晚7點半,企左係月台,訊號收滿,但係完全上唔到
whatsapp 等幾分鐘先send到出去
究竟係點解?
好多年前,我已經投訴過佢哋觀塘線近九龍灣嗰幾個站嘅問題,佢間中有d位連講電話都會斷線添,但唔知點解,咁多年都係咁。

我發覺玩王者會窒吓窒吓唔順暢!用第二個台無咁情況!….仲有18個月約🤦😤

引用:
原帖由 亞諾舒華新力架 於 2021-5-20 02:13 PM 發表
越尼越多以前唔係死位既位變左死位
將軍澳站夜晚八點都奶嘢

引用:
原帖由 hhhhkkkk1 於 2021-5-20 07:10 PM 發表

好多年前,我已經投訴過佢哋觀塘線近九龍灣嗰幾個站嘅問題,佢間中有d位連講電話都會斷線添,但唔知點解,咁多年都係咁。
總之一去到露出既位置
你就要預左入返隧道先收得返

如果唔係咁 我當初都會繼續留係csl 可惜轉數碼通後已返唔到轉頭
實在好太多

引用:
原帖由 檸檬鮮奶雪糕 於 2021-5-25 05:54 PM 發表
如果唔係咁 我當初都會繼續留係csl 可惜轉數碼通後已返唔到轉頭
實在好太多
如果常常出入九龍東,數記可能會好d。

csl 呢個死位之前已經投訴過無數次
話因為減左站所以先會咁

我係赤蠟角返工都收得麻麻

如果佢收返平D就差唔多,越用越唔好用

引用:
原帖由 officeboy97 於 2021-5-25 10:01 AM 發表

總之一去到露出既位置
你就要預左入返隧道先收得返
咁樣真係唔係好掂

主題標籤 #csl
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]