• 瀏覽: 634
  • 回覆: 4
我試過響"設定" --"帳戶與備份" -- "重設為原廠設定" 都整唔到, 佢成日都link住左個samsung account
求賜教, thx!

熱賣及精選
試吓先刪除三叔account再reset,再唔係就入recovery mode雙清

引用:
原帖由 HKShooter 於 2021-5-30 10:46 PM 發表

試吓先刪除三叔account再reset,再唔係就入recovery mode雙清
我好似甩唔到三叔account,請問如何去recovery mode?

引用:
原帖由 oskurcar 於 2021-5-31 10:30 PM 發表

我好似甩唔到三叔account,請問如何去recovery mode?
三星帳戶,我的個人資料,登出都可以

還有google帳戶要登出

我忘記雙清定還原要登出上述2個戶口(安全計我一定登出2個帳戶)

不登出,小心鎖左google鎖,比人解鎖好似要幾百,如要免費網上有教解鎖

附件

Screenshot_20210531-230842_Samsung account.jpg(165.07 KB)

2021-5-31 11:11 PM

Screenshot_20210531-230842_Samsung account.jpg

引用:
原帖由 oskurcar 於 2021-5-31 10:30 PM 發表

關機,用USB綫連電腦,按住Volume +同Power直至開機就會入recovery mode,入面揀wipe data and cache partition

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]