• 瀏覽: 5,274
  • 回覆: 29
大陸又快出新機 顏色又多 款又多 香港D手機好似永遠得黑 白 灰三隻色 手機型號大陸永遠出齊 香港?出D唔出D
仲有改個名又當新機 紅米k40pro改個名就當小米甘仆街?

熱賣及精選
只買三星,信心保證

中國品牌手機領導全球,性價比極高。唔似三鬆爆炸機可以當手榴彈用!

https://youtu.be/3fL9qaZXalE

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 一天一天愛戀 於 2021-6-2 09:58 PM 發表

全世界都用三星
你個世界都幾細!😂

三星品質仲衰過大陸機十倍

引用:
原帖由 fbfd3a2fa83f0e 於 2-6-2021 13:44 發表

大陸又快出新機 顏色又多 款又多 香港D手機好似永遠得黑 白 灰三隻色 手機型號大陸永遠出齊 香港?出D唔出D
買水貨囉

引用:
原帖由 fbfd3a2fa83f0e 於 2021-6-2 01:44 PM 發表

你今日先知班商人當香港人係水魚???
太多傻老貴一貴都埋單

咁鐘意大陸手機,返大陸買,香港舖位同成本高,又要保養,只係請個人賣手機月薪無10k,都無人做,大陸可能6k 加回 佣金華為都唔只手機賣,又手錶,又平板,重有路由器,遲啲出電器多到嚇親人

引用:
原帖由 DIY555 於 2021-6-3 10:42 AM 發表

咁鐘意大陸手機,返大陸買,香港舖位同成本高,又要保養,只係請個人賣手機月薪無10k,都無人做,大陸可能6k 加回 佣金華為都唔只手機賣,又手錶,又平板,重有路由器,遲啲出電器多到嚇親人
香港舖位同成本高,又要保養,只係請個人賣手機月薪無10k,都無人做

究竟呢幾句係讚定彈

香港人買野淨係知道貴先至係好,鬼佬唔當佢哋傻仔邊度得呀。

引用:
原帖由 煙民阿媽生賤種. 於 2021-6-2 08:58 PM 發表

中國品牌手機領導全球,性價比極高。唔似三鬆爆炸機可以當手榴彈用!

https://youtu.be/3fL9qaZXalE
你個名咁得意既? 好熟口面,唔知係邊度見過。

全世界都用三星,所以戰亂不止。人手一枚炸彈。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]