• 瀏覽: 17,334
  • 回覆: 50
引用:
原帖由 smlaw 於 2021-7-25 12:41 PM 發表

我想續約 3一路咬定 4.5, 12G $138 唔係真無限。
你用緊 ?  上網睇片ok咩 ?

熱賣及精選
引用:
原帖由 hhhhkkkk1 於 2021-7-25 01:27 PM 發表

你用緊 ?  上網睇片ok咩 ?
而加用緊4.5  8G  156。睇乜片都冇問題。3都用咗超過二十年有多,今次肯定轉台!

引用:
原帖由 smlaw 於 2021-7-25 01:36 PM 發表

而加用緊4.5  8G  156。睇乜片都冇問題。3都用咗超過二十年有多,今次肯定轉台!
你講由3台轉走 ?  本來佢都叫做ok嘅,但近派個網速好唔掂喎。

引用:
原帖由 cmo371983 於 2021-7-25 11:10 PM 發表

有咩唔掂?? 用緊咩速度? 我用sosim都OK WOO
你睇吓其他ching嘅測速就知佢個網有幾快。

引用:
原帖由 lankusa 於 2021-6-20 05:54 PM 發表

正常使用中冇問題,請放心使用。
3HK誠意為你服務!
l

好彩就轉台
雖然run test 唔算好差
但近一兩星期, 個反應越來越慢
可能個4g網比 so sim玩死左

剛打來續約,$138, 42m 真無限,$178, 頭15GB , 5g 之後42m 真無限

引用:
原帖由 kingson12 於 2021-8-8 10:31 AM 發表

剛打來續約,$138, 42m 真無限,$178, 頭15GB , 5g 之後42m 真無限
我已經轉佢台, 其中一個number
最後佢封email寫 $128 任用數據王

引用:
原帖由 kingson12 於 2021-8-8 10:31 AM 發表

138 42mb真無限底,值得一續!

引用:
原帖由 RENEHYUA 於 2021-8-8 11:47 PM 發表

42M係咪同4G唔同?
佢話4.5Gplan,行42m無限唔減速全包,未決定$138 or $178 好😅

引用:
原帖由 kingson12 於 2021-8-8 11:51 PM 發表

佢話4.5Gplan,行42m無限唔減速全包,未決定$138 or $178 好😅
你千祈唔好上台呀 ? 買張sosim玩吓先,覺得ok先上台呀。我就試過用佢哋$178 冇限 4.5G plan, 愈用愈慢。

引用:
原帖由 kingson12 於 2021-8-8 11:51 PM 發表

138plan都好足夠,我昨日係地鐵睇李慧詩直播都冇問題

引用:
原帖由 RENEHYUA 於 2021-8-8 11:47 PM 發表

42M係咪同4G唔同?
42mb係4g其中一種,對落仲有21mb

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]