• 瀏覽: 8,935
  • 回覆: 61

附件

Screenshot_20210605-153842(1).png(126.37 KB)

2021-6-5 03:40 PM

得個講字,未見真身,更加沒有官網資料及有關測試,所有圖片都仍用4G的卡。
根據有關報導,是需要打code *104*01# 來啟動5G,建議現在已使用這些儲值卡的人士試試,是否真確。

3GB 邊可能夠用

姐係用4G價錢,免費升做5G?
有無咁著數?

中移動"谷卡",疫情下相關大陸數據卡滯銷,轉5G求出路。

引用:
原帖由 wahcli 於 5-6-2021 21:36 發表

得個講字,未見真身,更加沒有官網資料及有關測試,所有圖片都仍用4G的卡。
根據有關報導,是需要打code *104*01# 來啟動5G,建議現在已使用這些儲值卡的人士試試,是否真確。
已柯打了一張,等收貨中。

行不改名,坐不改姓,呂小布!
可惜還未有5G 手機

根本On9.唔明用年卡點解要用5G。

引用:
原帖由 japan2064 於 6-6-2021 14:05 發表

根本On9.唔明用年卡點解要用5G。
點解用年卡就唔可以用5G呢?
那條明文規定年卡只可以4G或4.5G呢?

我認為呢幾款卡最抵係返國內用

引用:
原帖由 penlok 於 2021-6-5 03:40 PM 發表

講真就唔多點夠用了

https://m.eprice.com.hk/mobile/talk/3148/218290/1/
請問鴨聊佳可唔可以全球收短信?

最多都係得18GB, 真係唔多夠.

'Never argue with an idiot .  They'll drag you down to their level and beat you with experience'
2017貴州行
引用:
原帖由 wilsonts 於 6-6-2021 18:49 發表

最多都係得18GB, 真係唔多夠.
用完再買張新,或者增值。

引用:
原帖由 U-Transit 於 2021-6-6 06:58 PM 發表

用完再買張新,或者增值。
將來增值,是否不需要實名登記?

引用:
原帖由 ringo1102 於 2021-6-6 06:17 PM 發表

請問鴨聊佳可唔可以全球收短信?
呢樣我唔太清楚,要請教吓啲用開鴨聊佳嘅師兄

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]