• 瀏覽: 18,739
  • 回覆: 41
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 古變出了金童 於 2021-6-8 01:37 PM 發表

華為一推出鴻蒙系統,蘋果就立即說全線產品降價,看來蘋果感覺到壓力了,
減幾多%??

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
熱賣及精選
引用:
原帖由 普京大帝 於 2021-6-8 03:37 PM 發表

全屏技術又抄大陸 人面識別技術又抄大陸用 雙鏡頭技術又抄大陸, 專利權費又唔畀 蘋果食蕉啦
心電圖刀抄人

心電圖設備大廠提告,要美國對 Apple Watch 設貿易禁令

心電圖設備大廠 AliveCor 認為 Apple Watch 4 和 5 有侵權嫌疑,不過最新的 Apple Watch 6 並未被納入名單。

🥜者清,局者迷🗨( ̄Д ̄)y🚬  克爾來福👩‍⚕️💉💉💪
✌️
沒有永遠的朋友,也沒有永遠的敵人,只有永遠的利益。
幾時有得update先

不如整返14.6個bug先啦好嘛

我岩岩update左14.6

舊機要換了

習近平主席主持
港珠澳大橋開通日
港股收市大跌806點
引用:
原帖由 古變出了金童 於 2021-6-8 01:37 PM 發表

華為一推出鴻蒙系統,蘋果就立即說全線產品降價,看來蘋果感覺到壓力了,
你講完唔笑個下先勁!!

引用:
原帖由 蛇喰夢子 於 2021-6-8 06:01 PM 發表

你講完唔笑個下先勁!!
自己去睇5月30號的各處新聞先出來噴拉。睇下蘋果價格公布再噴都吾遲。

引用:
原帖由 蛇喰夢子 於 2021-6-8 06:01 PM 發表

你講完唔笑個下先勁!!
你可以話時間上巧合亦得,話本來系蘋果尼個時間降價都得,但蘋果的確系大陸尼個時間公佈全線降價。

·FaceTime
—加入「Spatial Audio空間音訊」。
—加入「Portrait Mode」人像模式。
—加入降噪或全收音選項,能區隔人聲及背景噪音。
—加入「SharePlay」功能,用戶分享影片、音樂等,能多人同步體驗。
—新增「FaceTime Link」功能,不再限iOS或Mac用戶,能利用任何裝置如Android及Windows網頁分享視像會議。

https://holiday.presslogic.com/article/250879/

雖然沒有任何手機或硬件發布,但是睇完我覺得最滿意的係FaceTime新功能尤其是可以Share影片同音樂給其他人,一起同步睇,有時候開會真係好需要咁嘅的功能!快點推出,等緊update啊!

小心蘋果8月份

唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  
可以用shareplay睇波🌝

感覺冇咩特別有用功能

引用:
原帖由 Fxyellowobject 於 2021-6-8 10:49 AM 發表

電量有冇提升?
哈, 電量一樣, 但係可用時間又少左

引用:

你講完唔笑個下先勁!!
我都覺得冇可能, 蘋果銷售數字一向都係老吹, 直到臨穿崩之前先拎D舊型號黎大減價谷銷情

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]