• 瀏覽: 10,010
  • 回覆: 19
  • 追帖: 1
淘仔平的一千有部,淨上網同旗艦機有冇大分別?

#5g
熱賣及精選
但國行用唔到google service,其實香港小米都可以考慮下

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 sunny2020 於 2021-6-9 09:08 AM 發表

如果淨係睇川同上網,應該就唔會有咩分別

有部realme x50 5G都好平,3仔上台出埋5G plan仲有機套送
有渣兜卡再送多1/3 data

引用:
原帖由 benben2 於 2021-6-9 07:01 PM 發表

有部realme x50 5G都好平,3仔上台出埋5G plan仲有機套送
送data好喎,呢個實際

引用:
原帖由 sunny2020 於 2021-6-9 09:08 AM 發表

諾基亞, 千蚊頭咋~

引用:
原帖由 benben2 於 2021-6-9 07:01 PM 發表

信用卡優惠到6月30日就完,所以有興趣就要快

引用:
原帖由 meimeibabi 於 2021-6-9 08:05 PM 發表

信用卡優惠到6月30日就完,所以有興趣就要快
行開街睇下先,呢排都想換部5G機

買咗部Oppo realme x50先$1699
仲要係香港行貨
早排見到SONY有部5G行機都係一千頭

邊駛上淘寶同簽約出機呢,簽約仲要係3同綁最少24個月?不了

如果唔係用緊5G plan,又要轉plan
上台都可以考慮既

引用:
原帖由 Junlam1202 於 9-6-2021 20:56 發表

如果唔係用緊5G plan,又要轉plan
上台都可以考慮既
有咩台好上呢?
又係3嗎

留意返:四大網絡商入面,3獲得嘅5G頻譜係最少㗎

有師兄問得好齋機2千樓下,點解要上台?
依家儲值卡都出左5G,點解要上台?
呢D答法,大家明就明。。。。。

引用:
原帖由 犯了錯的獅子 於 9-6-2021 22:44 發表

有師兄問得好齋機2千樓下,點解要上台?
依家儲值卡都出左5G,點解要上台?
呢D答法,大家明就明。。。。。
你應該話緊我啦
講真,齋機2千樓下已經有部中階機,
我真心唔明點解仲要畀人綁住兩年-兩年半約囉
仲要係人都知上台出機個台費唔會平啵,
而且仲係要叫人上3,
無嘢嘛

至於用唔用儲值卡,坦白,睇需要啦。
樓主要片,上台係合適過用儲值卡嘅。
但點上都唔會揀個最少5G頻譜嘅嚟上….

引用:
原帖由 U-Transit 於 2021-6-10 05:56 AM 發表

你應該話緊我啦
講真,齋機2千樓下已經有部中階機,
我真心唔明點解仲要畀人綁住兩年-兩年半約囉
仲要係人都知上台出機個台費唔會平啵,
而且仲係要叫人上3,
無嘢嘛

至於用唔用儲值卡,坦白,睇需要啦。
樓主要片,上台係合適過用儲值卡嘅。
但點上都唔會揀個最少5G頻譜嘅嚟上….
3台... 願者上釣啦, 但係真係唔好再叫人用

主題標籤 #5g
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]