• 瀏覽: 24,005
  • 回覆: 65
  • 追帖: 3
有冇巴打差唔多到期,csl開咩價比你地
而家csl開$206 24gb無限,算唔算抵
定係有d更平

熱賣及精選
轉台啦

引用:
原帖由 iou008 於 2021-7-8 09:28 PM 發表

轉台啦
有咩好介紹??

引用:
原帖由 GILL欣桐 於 2021-7-8 09:32 PM 發表

有咩好介紹??
我冇推介:CSL永不錄用

引用:
原帖由 GILL欣桐 於 2021-7-8 09:05 PM 發表

定係有d更平
我同師兄一樣 之前用csl 太貴無用
現在用sun mobile 佢都係租用csl網絡 但係就平好多
我用緊138個plan 個人幾滿意 同之前用csl比效基本無分別

過咗24GB後 係咪真無限 抑或減速如果真無限就抵📱

引用:
原帖由 GILL欣桐 於 2021-7-8 09:05 PM 發表

定係有d更平
前幾日開左張CLub sim $138/月無限42mb靚no.

用家經驗,Sun Mobile差過CSL,自由鳥差過數碼通。

唔知點解Club sim收得幾好喎👍

引用:
原帖由 農場橙色獅子 於 2021-7-9 04:08 PM 發表

過咗24GB後 係咪真無限 抑或減速如果真無限就抵📱
真無限

引用:
原帖由 天將繼續修行 於 2021-7-9 06:48 PM 發表

前幾日開左張CLub sim $138/月無限42mb靚no.
我以前都開咗幾張CLUB SIM for北上用
d號碼差到不得了
$138 42MB無限真係好抵玩

引用:
原帖由 GILL欣桐 於 2021-7-9 10:08 PM 發表

d號碼差到不得了
個no.太好了!主號到期轉平Plan(聯通$11/月 仲有內地號碼)飛線去靚號🤣💪🏼

引用:
原帖由 GILL欣桐 於 2021-7-9 10:08 PM 發表

d號碼差到不得了
Clun sim北上用?係點架?

引用:
原帖由 天將繼續修行 於 2021-7-9 10:32 PM 發表

Clun sim北上用?係點架?
好多年前架喇,而家冇呢支歌仔唱
之前Club sim岩岩開辦個時,周圍派sim卡,真係任拎架
首次登記係有5gb香港數據,同埋2日漫遊
咁你打後登記個d卡,都可以有本地500mb用量送
同埋個時sim卡好好用,可以用來登記野,登記完,咪唔用
而家keep住兩張,因為我本身csl有club分,同埋交台費都有club分
咁club分就可以換中國數據,其他漫遊
當然,你去鴨記買個d漫遊卡都好平,但係我用club分換,唔洗錢丫嗎
同埋而家csl月費都包2gb大陸數據,所以都廢咗

地鐵龜速仲續約?

主題標籤 #csl
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]