• 瀏覽: 28,519
  • 回覆: 97
  • 追帖: 3
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 GILL欣桐 於 2021-8-8 11:36 PM 發表

csl起續約方面係有d仆街
真係唔到最尾一個月都唔會平比你
當你水魚,d sell屎又串,見你唔制都要串你兩句
你真係要同佢鬥長命囉,唔到最尾一個月都唔好彩佢囉
同埋csl同蝦你唔知價,比個貴價錢你
所以要上嚟做功課,睇下大家做緊咩價位
CLS offers me following. 下個月到期
1. $206 42GB (5G+4.5G)
2.$191 27GB
3. $166 12GB ,Max 22GB 
以上計劃都會送2GB國內數據及來電過濾功能

但我呢幾日買張‘蘇”sim 試用,又可以喎。
講明先,我公司係接收得非常差,間間都收到好差,只不過係衰之中搵間比較好的網絡。

引用:
原帖由 orange0903 於 2021-8-9 12:15 PM 發表

CLS offers me following. 下個月到期
2.$191 27GB

講明先,我公司係接收得非常差,間間都收到好差,只不過係衰之中搵間比較好的網絡。
sell屎開我
$224 12+12gb 4.5g 無限
上網自續就免多18蚊隧道費,即係$206同上一樣
你果個42gb 5g+4.5g真係好吸引

引用:
原帖由 orange0903 於 2021-8-9 12:15 PM 發表

2.$191 27GB

請問有冇續約?

引用:
原帖由 lotocry 於 2021-8-31 10:29 PM 發表

請問有冇續約?
同問

引用:

2.$191 27GB

我都剛續左csl, $204 42GB(5G+4.5G),
本身用量不多,以前用用量王,交開$238

csl打左4次黎
我都係同佢講知唔知咩叫sosim
sosim 33蚊50g
你地csl點同人玩
即刻收左佢地皮
仲要我呢到用sosim快過csl

引用:
原帖由 peatson 於 2021-9-13 02:55 PM 發表

今日剛剛續csl,2個offer,$224 42G (4g/5g) 再加用量皇。令一個$246 112G (4g/5g)+ 用量皇, 可以儲到300G. 2個plan都有每月2G大陸data

引用:
原帖由 peatson 於 2021-9-13 02:55 PM 發表

呢個真係極吸引

引用:
原帖由 余文樂 於 2021-9-17 09:05 PM 發表

今日剛剛續csl,2個offer,$224 42G (4g/5g) 再加用量皇。令一個$246 112G (4g/5g)+ 用量皇, 可以儲到300G. 2個plan都有每月2G大陸data
聽聞佢5G仲係未成熟
前者個PLAN抵玩D

引用:
原帖由 GILL欣桐 於 2021-9-18 12:54 AM 發表

聽聞佢5G仲係未成熟
前者個PLAN抵玩D
我本身交緊$225 12G+用量皇4G plan。近排換左5G機,所以選左$246果plan

引用:
原帖由 余文樂 於 2021-9-18 01:06 AM 發表

我本身交緊$225 12G+用量皇4G plan。近排換左5G機,所以選左$246果plan
咁佢5G如何呀,係咪好多死位呀
我本身就$224  12+12G用量皇

引用:
原帖由 GILL欣桐 於 2021-9-18 08:18 AM 發表

咁佢5G如何呀,係咪好多死位呀
我本身就$224  12+12G用量皇
暫時今日第一日用5G,係屋企,平時返工放工路線,MTR入面都收到5G。其他地方要用耐d先知.

係MTR 中環站做左次speed test.

引用:
原帖由 余文樂 於 2021-9-18 02:57 PM 發表

暫時今日第一日用5G,係屋企,平時返工放工路線,MTR入面都收到5G。其他地方要用耐d先知.
係MTR 中環站做左次speed test.
已經快過我屋企寬頻

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]