• 瀏覽: 5,778
  • 回覆: 27
一時頭腦入屎簽左中國移動2年,現在已4個月,比佢既信號接收能力玩死 請問各位如何解約。需要罰幾多錢點樣維繫最大自己利益,麻煩嗮

熱賣及精選
引用:
原帖由 tim030 於 2021-7-12 09:52 PM 發表

一時頭腦入屎簽左中國移動2年,現在已4個月,比佢既信號接收能力玩死 請問各位如何解約。需要罰幾多錢點樣維繫最大自己利益,麻煩嗮
4G?
點玩死法?

引用:
原帖由 iixmm 於 2021-7-12 09:58 PM 發表

4G?
點玩死法?
5G 收得好差,要學識搵位企 以前用開1010打算試下中國移動價錢平d 點知真係奶哂野

引用:
原帖由 tim030 於 2021-7-12 09:52 PM 發表

又成日斷線

引用:
原帖由 tim030 於 2021-7-12 10:08 PM 發表

5G 收得好差,要學識搵位企 以前用開1010打算試下中國移動價錢平d 點知真係奶哂野
你用過第間 5G 未?

引用:
原帖由 XYZFUN 於 2021-7-12 10:08 PM 發表

又成日斷線
係呀!無端端變3G 仲要係咁重新開機先好

你用緊咩台5G 分享下?

引用:
原帖由 tropicalforest 於 2021-7-12 10:14 PM 發表

你用過第間 5G 未?
你用緊咩台5g分享下?

引用:
原帖由 tim030 於 2021-7-12 10:34 PM 發表

你用緊咩台5g分享下?
我就係用緊 CMHK 5G 囉  收得好 ok 喎   室外大部分地方真係無乜收唔到 5G 而跌落 4G  室內就好多時會跌落 4G   不過正常啦  5G 只係出了大約一年   室內裝天線同業主傾係好嘥時間的  要比D時間

我自己用過 csl 5G 免費卡  3 同 SMT 都做過晒功課睇人試用  我覺得 CMHK 5G 已經係數一數二  而且頻頻真係最靚
csl 5G 一樣大把室內地方跌落 4G 啦

引用:
原帖由 tropicalforest 於 2021-7-12 11:23 PM 發表

我就係用緊 CMHK 5G 囉  收得好 ok 喎   室外大部分地方真係無乜收唔到 5G 而跌落 4G  室內就好多時會跌落 4G   不過正常啦  5G 只係出了大約一年   室內裝天線同業主傾係好嘥時間的  要比D時間

我自己用過 csl 5G 免費卡  3 同 SMT 都做過晒功課睇人試用  我覺得 CMHK 5G 已經係數一數二  而且頻頻真係最靚
csl 5G 一樣大把室內 ...
係呀,咁你真係比我好彩,恭喜你呀

引用:
原帖由 tim030 於 2021-7-12 11:36 PM 發表

係呀,咁你真係比我好彩,恭喜你呀
你咩地方收唔到 5G  講來聽下

我就係用緊 CMHK 5G 囉  收得好 ok 喎~~~me too!

引用:
原帖由 tropicalforest 於 2021-7-12 11:23 PM 發表

csl 5G 一樣大把室內 ...
me too!

引用:
原帖由 tim030 於 12-7-2021 21:52 發表

你喺咩地方用呀?

香港嚟講CMHK嘅5G覆蓋率係最高㗎啵⋯⋯

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]