• 瀏覽: 8,495
  • 回覆: 42
  • 追帖: 1
依家我用緊2017年推出嘅 OnePlus 5T, 已經非常滿意。高效能,相機又係高品質貨色。

好想買多部。有冇獅兄弟姊妹知道邊度仲有得買?

熱賣及精選

4年前嘅貨色,8+128G版本 性能依然十分強勁!

7 + 8 比較容易搵到

買9R啦

5,6,7只能買二手了,5,6,7,8我都有,都正常在用。

有冇師兄 可以分享一下 OnePlus Nord 使用經驗 ? 價錢好似幾吸引

引用:
原帖由 車厘男 於 2021-7-14 08:32 AM 發表

買9R啦
好狠貴下喎!

1+8都足夠有凸

性價比高嗎?

大陸apps找靚機<br />
>>點  其他安卓

附件

Screenshot_20210716-164047[1].png(470.78 KB)

2021-7-16 04:45 PM

Screenshot_20210716-164214[1].png(166.9 KB)

2021-7-16 04:45 PM

Screenshot_20210716-164337[1].png(542.93 KB)

2021-7-16 04:46 PM

oneplus 比 oppo 收歸旗下 唔好諗 9 pro 9 pro 電去得快 熱 小弟用緊 9 pro 唔建議用

我仲用緊3t, 部機幾耐用, 鐘意佢個氫os, 而家等消費券出入手番部新既, 
8T/9r/nord ce 師兄提議下買邊部好

引用:
原帖由 台灣粗野的賤嘴 於 2021-7-16 10:12 PM 發表

我仲用緊3t, 部機幾耐用, 鐘意佢個氫os, 而家等消費券出入手番部新既, 
8T/9r/nord ce 師兄提議下買邊部好
NORD CE 評價如何? 我有興趣

引用:
原帖由 亞裔閹割犬1842 於 2021-7-16 11:37 PM 發表

NORD CE 評價如何? 我有興趣
Oneplus 機而家少左好多人討論, 價錢又越來越貴, 都唸緊繼吾繼續買lee 個牌子...

同類型國產牌子仲有冇其他選擇。

引用:
原帖由 台灣粗野的賤嘴 於 2021-7-21 07:42 PM 發表

Oneplus 機而家少左好多人討論, 價錢又越來越貴, 都唸緊繼吾繼續買lee 個牌子...

同類型國產牌子仲有冇其他選擇。
係5T 令我愛上 OnePlus

主題標籤 #oneplus
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]