• 瀏覽: 8,816
  • 回覆: 43
  • 追帖: 1
用緊1+ 3做後備機,仲好順,又唔係好大部。插哂D大陸卡收驗證碼。

熱賣及精選
引用:
原帖由 klnboard 於 2021-7-22 10:31 AM 發表

用緊1+ 3做後備機,仲好順,又唔係好大部。插哂D大陸卡收驗證碼。
六年前機款,啱唔啱?

引用:
原帖由 亞裔閹割犬1842 於 2021-7-22 13:54 發表

六年前機款,啱唔啱?
乜嘢啱唔啱?

引用:
原帖由 klnboard 於 2021-7-22 09:43 PM 發表

乜嘢啱唔啱?
OnePlus 3, 記憶中係2015年推出

引用:
原帖由 亞裔閹割犬1842 於 2021-7-23 12:24 發表

OnePlus 3, 記憶中係2015年推出
做後備機,冇所謂,仲仍然咁爽。

一加 又系步步高公司 現在同oppo合拼左 共用資源

引用:
原帖由 羽潔 於 2021-7-23 06:39 PM 發表

一加 又系步步高公司 現在同oppo合拼左 共用資源
技術分享,充電器規格規範化,鏡頭好似都非常接近

最近出左nord 2 吾知香港有冇得買

引用:
原帖由 台灣粗野的賤嘴 於 2021-7-24 11:01 AM 發表

最近出左nord 2 吾知香港有冇得買
CPU 係其次,鏡頭就非常重要

手機有 CPU Xualcomm 888 就係廢芯, 唔值得買

8T會否更好?

引用:
原帖由 台灣粗野的賤嘴 於 2021-7-26 10:04 PM 發表

8T會否更好?
8T係好勁

留意,今個禮拜好多詐騙電話出現,係關於消費券,對方會講得出你的全名和電話號碼,然後要求你提供身分證某幾個數目字以及出生日期,然後再發一個驗證碼到你手機要求你讀出,大家切勿理會,可以直接收線又或者話收唔到驗證碼然之後收線,呢啲騙徒係用不法途徑截取到申請人的少部份個人資料,然後通過電話要求你告訴他他看不到的部份,當你告訴他之後,他便能夠利用你告訴他的資料拼湊成完整的個人信息作不法用途。緊記啊!@85292668827 @85291869868 @85292677583 @85290920624
據知是太空卡,騙徒打電話俾你嘅理由,就係話你嘅消費券申請出現少少問題,需要進一步驗證。因為過幾日派錢,呢一類騙徒電話都係集中喺今個星期出現。

電話證實是對的,切勿掉以輕心 !

好老實講,冇用過吾知道,但是聽返來口脾不是差,不是香港主流機種,好多流動銀行吾support,配件,護身膠套無得買,不考慮。

引用:
原帖由 鐘覺霧 於 2021-7-30 10:36 發表

好老實講,冇用過吾知道,但是聽返來口脾不是差,不是香港主流機種,好多流動銀行吾support,配件,護身膠套無得買,不考慮。
其實無乜特別, 普通手機一部
早幾年強調性價比, 2000尾3000中買到人地三星賣到5XXX既SPEC
就多人追捧

而家賣到同價, 就無乜人買了

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]