• 瀏覽: 4,371
  • 回覆: 13
有冇 Google? 可唔可以用返華為錢包?

熱賣及精選
有,可以

引用:
原帖由 Fxyellowobject 於 2021-7-21 20:13 發表

有,可以
要另外裝google?

我等緊國際版但仲未出

有無用家?電係咪好快用完?

用左一星期,好好用,但用盡方法都裝唔倒google,已上網搵左好多方法都唔得,最後淘寶比左60蚊 人遙距裝好。

因為新手復唔倒pm,所以係呢度答,賣家會比link download 幾個file 係手機度,跟住會 遙控你手機幫你裝,全程大概15分鐘。

Thanks 🙏

引用:
原帖由 山塘 於 2021-8-7 12:17 發表

用左一星期,好好用,但用盡方法都裝唔倒google,已上網搵左好多方法都唔得,最後淘寶比左60蚊 人遙距裝好。
請教下所有銀行app 可以用嗎? 我對銀行app 好重要

引用:
原帖由 carloslok 於 2021-8-9 10:16 PM 發表

請教下所有銀行app 可以用嗎? 我對銀行app 好重要
中銀,東亞,za bank都得,其他未試過。

引用:
原帖由 山塘 於 2021-8-10 10:20 AM 發表

中銀,東亞,za bank都得,其他未試過。
部電話剛到了,但Mon色水好似太冷色,對眼唔系咁舒服

引用:
原帖由 山塘 於 2021-8-7 12:17 PM 發表

師兄,有冇link? 謝謝🙏

用過就知唔裝GMS其實唔係壞事,有GMS反而拖低咗部機,不過,有好多人根本只係囗號黨,或者是慣性被控制

引用:
原帖由 Fxyellowobject 於 2021-8-27 12:53 AM 發表

用過就知唔裝GMS其實唔係壞事,有GMS反而拖低咗部機,不過,有好多人根本只係囗號黨,或者是慣性被控制
冇GMS返而仲好,慳電咗

主題標籤 #huawei #華為
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]