• 瀏覽: 2,698
  • 回覆: 10
  • 追帖: 1
請問有邊間可以攜號轉台但又唔駛簽約既?

如果可以讓我重來一次的話...如果...如果...可惜沒如果...
熱賣及精選
試過自由鳥和Lucky sim。

引用:
原帖由 chanhoi34 於 2021-8-9 09:36 PM 發表

SO SIM,轉之前用33蚊試下,覺得OK先轉台,我自己早幾日先買左張
我就黎完約都想轉SO SIM
帶NUMBER轉過去SO SIM難唔難攪?

THX

引用:
原帖由 kelvin317 於 2021-8-10 02:45 AM 發表

THX
先買張SoSIM,之後按以下官網教學做
https://web.three.com.hk/prepaid/sosim/index.html#mnp

引用:
原帖由 kelvin317 於 2021-8-10 02:45 AM 發表

THX
見版主貼左LINK比你,
不過記得預番3個工作日攪轉台

謝謝幾位師兄

引用:
原帖由 chanhoi34 於 2021-8-9 09:36 PM 發表

SO SIM,轉之前用33蚊試下,覺得OK先轉台,我自己早幾日先買左張
我有一張 A  儲值咭,餘額是 HKD300 。轉台後, 餘額會唔會自動過落 so sim ?  如果唔會,咁點拿回 HKD300 ?

引用:
原帖由 煙民母親生賤種 於 2021-8-11 03:28 AM 發表

我有一張 A  儲值咭,餘額是 HKD300 。轉台後, 餘額會唔會自動過落 so sim ?  如果唔會,咁點拿回 HKD300 ?
其他台的儲值咭轉台後會無晒,唯一方式用晒果$300之後轉台

引用:
原帖由 余詠詩 於 2021-8-11 06:56 AM 發表

其他台的儲值咭轉台後會無晒,唯一方式用晒果$300之後轉台
咁即係搵笨賊姐。

引用:
原帖由 煙民母親生賤種 於 2021-8-12 01:40 AM 發表

咁即係搵笨賊姐。
你可以唔轉

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]