• 瀏覽: 24,735
  • 回覆: 192
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 chanhoi34 於 2021-7-31 01:20 PM 發表

試完再上來報告有冇伏~
係咪有 193 GB Data ?

熱賣及精選
伏9緊

引用:
原帖由 kkw64 於 2021-7-31 10:20 PM 發表

呢個post咪有條友長期盲踩so sim定3台囉
係丫,講個個都識講

引用:
原帖由 chanhoi34 於 2021-7-31 10:40 PM 發表

👍

引用:
原帖由 hhhhkkkk1 於 2021-7-31 09:32 PM 發表

有咁嘅速度就梗係抵啦。
講真, 其實以一張$33 既上網卡, 如果行到2M以上我覺得已經抵用
長老之前用過2M PLAN, 無記錯好似$88+18行政費, 睇TBB 好多時都要LOAD 下LOAD
依家張SOSIM 只係$33, 過2M 已經當佢嬴, 真心估唔到仲可以行到3X M

引用:
原帖由 chanhoi34 於 2021-7-31 10:40 PM 發表

點解會有193GB 既?新版?
我記得百佳卡好似50定60GB?

咁嘅價錢,我就收貨嘞⋯

引用:
原帖由 chanhoi34 於 2021-7-31 11:26 PM 發表

咁又唔係一直過30Mbps既....
我都有測試去到18,19Mbps咁
18m都算好好,睇youtube其實3m就睇到高清

引用:
原帖由 XYZFUN 於 2021-7-31 03:27 PM 發表

包膠一下,睇下係咪得0.幾m 連網都上唔到😂
居然有smt打手話寧願申請2M無限

引用:
原帖由 hhhhkkkk1 於 2021-7-31 08:59 PM 發表

係邊個位置呀 ? 我前派用佢全速plan都冇咁快喎。
你唔洗不斷追問人邊個位置啦,事實就係香討定期有批會員不斷抵毀3HK,而加人地出埋圖就問位置冇意思嫁

引用:
原帖由 chanhoi34 於 2021-7-31 08:58 PM 發表

冇伏,睇youtube都好順
何止youtube,fb直播都冇問題

引用:
原帖由 chanhoi34 於 2021-7-31 09:30 PM 發表

我岩岩試多次都有3X Mbps,不過費事cap圖上來啦....
overall我覺得張卡抵玩
其實真係唔洗專登cap 圖,實會有人貼張得0.幾mb圖出黎做市

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]