• 瀏覽: 24,732
  • 回覆: 192
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 hhhhkkkk1 於 2021-7-31 10:11 PM 發表

佢前派真係好差架,唔係我都唔會滿約即轉台啦。
關乜前排事呢?我由2017用到而加都暢通無阻,警暴期間日日係黨鐵或公司睇直播都好順暢

熱賣及精選
引用:
原帖由 kkw64 於 2021-7-31 10:20 PM 發表

呢個post咪有條友長期盲踩so sim定3台囉
咪係囉,一時一樣,又踩又問邊個屈3HK,真係神又係佢鬼又...

引用:
原帖由 chanhoi34 於 2021-8-1 01:30 AM 發表

因為我懶姐.....用緊張SO SIM睇緊劇睇左個幾鐘
公司冇wifi咩

引用:
原帖由 lankusa 於 2021-8-1 12:55 AM 發表

你唔洗不斷追問人邊個位置啦,事實就係香討定期有批會員不斷抵毀3HK,而加人地出埋圖就問位置冇意思嫁
一睇就知😂

引用:
原帖由 lankusa 於 2021-8-1 12:55 AM 發表

你唔洗不斷追問人邊個位置啦,事實就係香討定期有批會員不斷抵毀3HK,而加人地出埋圖就問位置冇意思嫁
叫過佢打3台  1033問問  佢即縮沙
打手係咁
香討 LIHKX  經常抵毀3HK
有利益關係  係咁了

引用:

我想問吓係咪九龍東姐,如果係,就同csl九龍東收得差一樣囉。

引用:
原帖由 chanhoi34 於 2021-7-31 01:20 PM 發表

試完再上來報告有冇伏~
請問193GB有效期係幾耐?
謝謝!

引用:
原帖由 hhhhkkkk1 於 2021-8-1 08:53 AM 發表

我想問吓係咪九龍東姐,如果係,就同csl九龍東收得差一樣囉。
九龍東邊到收得好差?我都住九龍東,搞到我成日想測下速睇下有無0.幾m,但測黎測去21m plan都高過20m
左上有時間

引用:
原帖由 XYZFUN 於 2021-8-1 10:12 AM 發表

九龍東邊到收得好差?我都住九龍東,搞到我成日想測下速睇下有無0.幾m,但測黎測去21m plan都高過20m
左上有時間
近九龍灣地鐵附近,csl收得好差。

引用:
原帖由 AI-Einstein 於 2021-8-1 07:07 AM 發表

叫過佢打3台  1033問問  佢即縮沙
打手係咁
香討 LIHKX  經常抵毀3HK
有利益關係  係咁了
香討真係好多, 我成日都見有班人輪流去話CSL, CMHK LOAD空氣, 3台又用唔到, 轉頭就話自己用S台點好點好
大老呀, 如果得一間用到, 香港就唔會有四大台啦,
假5G個間為左SELL 客真係無所不用其技去話其他台不斷有問題

引用:
原帖由 siuhovv 於 2021-8-1 10:39 AM 發表

香討真係好多, 我成日都見有班人輪流去話CSL, CMHK LOAD空氣, 3台又用唔到, 轉頭就話自己用S台點好點好
大老呀, 如果得一間用到, 香港就唔會有四大台啦,
假5G個間為左SELL 客真係無所不用其技去話其他台不斷有問題
識玩就唔上台
之前我上左cmhk台二年,通話差到爆
但我而家副卡年咭都用cmhk😂,郊外係收得好過3係真實

呢張係咪年卡?有效期多久呢?

引用:
原帖由 chanhoi34 於 2021-7-31 01:20 PM 發表

試完再上來報告有冇伏~
用左一排, 好滿意
平日太子返金鐘, 無LOAD 空氣, 地鐵測速過40M都試過,
其實地鐵無LOAD空氣我已經收貨, 但就估唔到咁好

引用:
原帖由 testoklee 於 2021-8-1 11:50 AM 發表

呢張係咪年卡?有效期多久呢?
$33 如果有193GB 年卡, 我估電訊界會一統天下
我見張卡好似有效3個月, 數據1個月

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]