• 瀏覽: 8,942
  • 回覆: 38
宜家用緊S9+但跌爆個mon玻璃。
諗住換s20+/u,又話發熱嚴重又斷晒貨
之後諗S21+見平面mon岩我又有buds耳機送,又話888燒機buds pro又會令人耳炎。

宜家搞到我都唔知點算……想換部機姐……都咁多問題……

熱賣及精選
去鴨寮街買部二手
note10

引用:
原帖由 edgar1992 於 2021-8-9 06:46 AM 發表

之後諗S21+見平面mon岩我又有buds耳機送,又話888燒機buds pro又會令人耳炎。

S20/S21 賣咗噤多,揸定主意,去馬
我用 S20 FE 5G, 好滿意 😀

引用:
原帖由 dooropener 於 2021-8-9 06:06 PM 發表

s20無哂貨……上網睇話越南疫情停產
s21塑膠殼散熱差啲
s21+耳機又有事,無耳機唔值七千
s21u 窮~

引用:
原帖由 dooropener 於 2021-8-9 06:06 PM 發表

s20fe,耗電快唔快?有無打機各樣,會唔會好熱?

引用:
原帖由 edgar1992 於 2021-8-9 07:59 PM 發表

s20fe,耗電快唔快?有無打機各樣,會唔會好熱?
唔熱,我唔打機,電池可以用超過一日
不過,我 disable 咗好多唔用嘅 apps,仲有把唔經常用嘅 apps 放進 deep sleep 裡,幫助慳電

引用:
原帖由 dooropener 於 2021-8-9 20:59 發表

唔熱,我唔打機,電池可以用超過一日
不過,我 disable 咗好多唔用嘅 apps,仲有把唔經常用嘅 apps 放進 deep sleep 裡,幫助慳電
即係唔慳電!

我唔知你點解話s20+發熱嚴重 我都用左一年有多 完全無此問題 

另外 當有同糸列新機出 舊型號很快會無貨 更何況 越後期買 越有機會買到官方維修翻新機

引用:
原帖由 markodick 於 2021-8-10 12:09 AM 發表

即係唔慳電!
唔喺唔慳電,三星有咁嘅功能, 提醒我唔經常用嘅 apps 可以放進 deep sleep 裡,我先知道依個新功能,咪用攞

客觀地說, 三星真喺好多自家垃圾 apps 我永遠都唔會用,但喺佢地會佔用你的 RAM 同埋用電。我相信其他品牌也有同樣嘅 apps。權宜計只好 disable 同埋 deep sleep 佢地

引用:
原帖由 dooropener 於 2021-8-10 03:36 PM 發表

客觀地說, 三星真喺好多自家垃圾 apps 我永遠都唔會用,但喺佢地會佔用你的 RAM 同埋用電。我相信其他品牌也有同樣嘅 apps。權宜計只好 disable 同埋 deep sleep 佢地
e樣係真,超多垃圾app又del唔到

引用:
原帖由 edgar1992 於 2021-8-9 06:46 AM 發表

換部都咁多問題!真煩!

引用:

冇左LG 我都唔知換咩好

引用:
原帖由 肥仔0138 於 2021-8-13 04:44 PM 發表

冇左LG 我都唔知換咩好
已經換左s21+ 手感好正,用起上黎幾好,我s9+換

引用:
原帖由 edgar1992 於 2021-8-13 09:30 PM 發表

已經換左s21+ 手感好正,用起上黎幾好,我s9+換
我想要V60

主題標籤 #耳機
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]