• 瀏覽: 17,077
  • 回覆: 63
請問各位大哥對於OPPO手機點睇,用得過嗎?另外想比較一下Reno 6 pro  vs  Fine X3 pro,那一部好點?謝謝各位!

熱賣及精選
我看手機新聞時,覺得轉款加新殼顏色是最密
reno 系列 會好快又換季, 又有reno z 便宜D
OPPO Reno 6Z 泰國發表,依舊搭天璣800U 處理器-
大陸網紅直播要美顏video, 所以PRO再貴照有人買

find x3  pro 性能,鏡頭超強又貴

附件

fdbb-kracxep8532751.png(631.68 KB)

2021-8-14 04:44 PM

因為之前幫屋企人揀左部Reno 5 ,首先我覺得佢影相唔錯而且畫面順暢,反應都幾快,所以考慮Reno6。而至於Fine X3 多左60倍放大(諗真其實冇乜用),同埋像素再提升左,但係比多成二千蚊,又值唔值呢?

引用:
原帖由 蝦子冷麵 於 2021-8-14 02:47 PM 發表

請問各位大哥對於OPPO手機點睇,用得過嗎?另外想比較一下Reno 6 pro  vs  Fine X3 pro,那一部好點?謝謝各位!
oppo 同realme,個相冊好失敗,係舊相排先,新相係最底

下.......冇得揀架?咁又好似唔係幾好啵,而家啲相簿動不動就成萬張相咪有排轆!

靚嘢嚟。

引用:
原帖由 montejo 於 2021-8-14 08:56 PM 發表

oppo 同realme,個相冊好失敗,係舊相排先,新相係最底
Oh my gosh

好野黎,睇國內劇個個演員將部機大大力咁放落臺都無事嘛!

你聽條友講!都唔知用過oppo未

2部 都用(玩)過...
reno平d囉.

find x3/x3pro:
overall(flagship比)mi 10/11, oneplus 8/9, samsung 20/21都還要smooth+好用, mon靚 電亦㩒用, balance好好
(注: 本人唔多影相, 只打機)

如唔mind影相, find x2/x2pro都好夠用

好過小米機,不過唔可以用 記憶卡

OPPO手機同其他android機差唔多

Fine X3 pro 旗艦機
Reno 6 pro 次旗艦機

引用:
原帖由 montejo 於 2021-8-14 08:56 PM 發表

唔係呀ma, 我仲諗住買

引用:
原帖由 hetzer 於 2021-8-25 05:48 PM 發表

唔係呀ma, 我仲諗住買
唔信可以去兇宅試下自己影啲相,再開相冊睇下
前一兩個月玩過都無改變

Reno 6 pro 好似幾好

主題標籤 #oppo
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]